HOLIVUDSKI GLUMAC

Kevin Spejsi navodno flertovao s 19-godišnjakom i ležao s njim u krevetu

Prema posljednjem svjedočenju, Spejsi je pozvao i Barovmana i Rapa na večeru nakon što su se upoznali, a kasnije i u jedan klub

Kevin Spejsi jučer prilikom dolaska na sud. AP

N. Aj.

13.10.2022

Na suđenju Kevinu Spejsiju (Spacey) rečeno je da je holivudski glumac "flertovao s 19-godišnjim Džonom Barovmanom (John Barrowman) i ležao s njim u krevetu", prenosi Daily Mail.

Spejsijevi advokati tvrde da se između dvojice glumaca nije dogodilo "ništa neprimjereno" nakon što su bili u Kevinovom stanu.

Detalji njihovog susreta otkriveni su u njujorškoj sudnici u sklopu građanske tužbe koju je protiv oskarovca ​​pokrenuo glumac Enroni Rap (Anthony Rapp), koji tvrdi da je bio meta "seksualnog napada" Kevina Spejsija na jednoj zabavi, prenosi Index.hr.

Prema posljednjem svjedočenju, Spejsi je pozvao i Barovmana i Rapa na večeru nakon što su se upoznali, a kasnije i u jedan klub. Advokatica glumca Dženifer Keler (Jennifer Keller) tvrdi da Spejsi nije ponudio Rapu alkohol i da njih dvojica nisu bili sami.

Keler je dodala da se Barovman i Spejsi nisu upustili ni u kakve seksualne aktivnosti dok su ležali u krevetu zbog Rapove prisutnosti. Navodno je Barovman kasnije Spejsiju poslao cvijeće, a Spejsi je često zvao Barovmana i njegovu majku. Keler je rekla da je Rap pokušao prikazati Spejsija kao "uznemirivača i uhoditelja" upravo zbog tih telefonskih poziva.

Podsjećamo, Spejsi je u Britaniji optužen za pet kaznenih djela - četiri tačke za seksualno zlostavljanje dodirivanjem te za navođenje osobe na seksualni penetrativni čin bez pristanka. Tužitelji kažu da je Spejsi prisilio muškarca na oralni seks.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.