LOS ANĐELES

Zvijezda filma "Sam u kući" prodaje nekretninu: Pogledajte kako izgleda dom od 3 miliona dolara

Kuća sadrži pet spavaćih soba i isto toliko kupatila

H. J. I.

26.10.2022

Kuća se prostire na 3.700 kvadratnih stopa (oko 340 metara kvadratnih). The Agency / BACKGRID

Glumac Mekoli Kalkin (Macaulay Culkin), najpoznatiji po ulozi Kevina Mekalistera u franšizi filmova "Sam u kući", i njegova izabranica Brenda Song, poznata po ulogama u seriji "Ugodni život Zaka i Kodija", odlučili su da stave svoju kuću u Los Anđelesu na tržište za 3,2 miliona dolara (oko 3,19 miliona eura), ili ti za oko 700,000 dolara više nego što su je oni platili prije nešto više od tri godine prenosi Dirt.

Izgrađena je 2019. godine i smještena na parceli od četvrtine hektara, zaštićena zidovima, kapijom i sigurnosnim kamerama. Ispred bijelo-braon kuće sa drvenim stranama, nalazi se kaldrma koja vodi do garaže za dva automobila i nadstrešnice sa prostorom za još dva.

Kuća se prostire na 3.700 kvadratnih stopa (oko 340 metara kvadratnih) u kojoj je smješteno pet spavaćih soba i isto toliko kupatila. Centralni dio čine formalna dnevna soba i trpezarija, ali i šank i dvostrani kamin koji grijeje "ušuškaniju" dnevnu sobu i terasu. 

Kuhinja je poseban nivo estetike, sa mermernom pločom za pripremanje hrane i uređajima od nehrđajućeg čelika. Centralni dio čini kuhinjsko ostrvo sa visokim šankerskim stolicama.

U kući se nalazi i prostrani garderober, kancelarija sa mini-barom, dok dvorište krasi odjeljak za roštilj i ušuškani prostrani bazen u hladu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.