PRIVLAČI PAŽNJU

Luksuzni život bivše manekenke nakon udaje za arapskog biznismena: Stan u Parizu, kuća u Egiptu, raskoš na sve strane

Dom u Parizu je sama uređivala, dok joj je za detalje u kući u Egiptu pomagala svekrva

N. Aj.

3.11.2022

Anika Božić Al Saraj. Instagram

Bivša manekenka i modna novinarka Anika Božić Al Saraj udajom za arapskog biznismena Jusufa Al Saraja privukla veliku pažnju javnosti.

Život lijepe Anike mnoge bi djevojke poželjele. Okružena je luksuzom i raskoši, a njen Instagram profil preplavljen je fotografijama sa ekskluzivnih destinacija.


Ljudi su također oduševljeni Anikinim luksuznim domom, a ona često na društvenim mrežama objavljuje svoje omiljene kutke.

Anika posjeduje stan u Parizu u kojem provodi jedan dio godine, dok ljetnje dane obično provodi u kući u Egiptu, koja se nalazi na samoj plaži.

- Svaki prostor ima svoje čari, teško je porediti stan u centru grada i kuću na plaži - rekla je Anika jednom prilikom.

U svom domu u Parizu posjeduje salon, kuhinju, trpezariju, spavaće sobe sa kupatilima, pomoćne prostorije, terasu, baštu, bar na otvorenom i prostorije za zaposlene. Garaža je također neizostavan dio.


Slična situacija je i sa domom u Egiptu gdje postoji salon za prijem, ali i više spavaćih soba sa kupatilom, kao i biblioteka koja je tek u izgradnji. Dom u Parizu je sama uređivala, dok joj je za detalje u kući u Egiptu pomagala svekrva, prenosi Nova.rs.

Kako ističe, higijena njenog doma mora da bude na visokom nivou jer je perfekcionista. Kada je o kuhanju riječ, ima želju da kuha, ali zapravo nema vremena.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.