TRANSFORMACIJA

Dara Bubamara je u mladoliki izgled uložila cijenu jednog stana

Često mijenjam silikone, prije svega jer tako treba, izjavila je pjevačica

Dara Bubamara. Print Screen/Instagram

N. A.

10.12.2022

Popularna srbijanska pjevačica Dara Bubamara počela je karijeru kao simpatična djevojčica sa kikicama, od koje danas gotovo ništa nije ostalo.

Osim što neumorno koristi fotošop na društvenim mrežama, Dara je zategla lice, sredila nos i naravno uradila silikone. Otkriven je navodni spisak plastičnih operacija koje je pjevačica imala do sada, ali i "cjenovnik". Dara je silikone u grudi stavila prvi put prije nešto više deset godina, i kako je sama govorila mijenjala ih je nekoliko puta.

- Često mijenjam silikone, prije svega jer tako treba. Čujem da me neke kolegice ogovaraju, ali mogu samo da mi pljunu pod prozor. Pratim svjetske trendove, dosta je više lažnog morala - govorila je Dara za srbijanske medije. Pjevačica je za osmijeh iskeširala 18.000 eura. Pisalo se da je Dara nove zube radila u Cirihu, a za kliniku u Švajcarskoj odlučila se jer su imali najsavremenije metode.

Bubamara je dopunjavala i usne nekoliko puta i to je uradila dok je bila u vezi sa 20 godina mlađim dečkom Tonijem. Cijena kubika filera za usne je oko 150 eura (oko 300 KM), stoga se pretpostavlja da je Dara za usne, tokom godina dala oko 2.500 eura (oko 5.000 KM).

Najnovije fotografije ove folkerke svjedoče da se podmlađivala, pa se pored operacije nosa, vidi se da je ubrizgavala botoks u lice, i filere u jagodice. Ove "sitne" kozmetičke intervencije koštaju oko 300 eura u beogradskim klinikama, a moraju se ponavljati na šest mjeseci kako bi lice izgledalo njegovano.

Dara je navodno u Turskoj, kako su pisali mediji, smanjila nos, a taj zahtjev u Turskoj košta između 4.000 i 7.000. eura.

Pjevačica je poznata po tome da često mijenja frizuru. Jedna je od prvih pjevačica na ovim prostorima koja je dugo nosila kratku kosu raznih boja. U posljednje vrijeme, pjevačica nosi plavu dugu nadograđenu kosu, a nadogradnja kose od prirodne dlake visokog kvaliteta košta i 5 eura po pramenu, što znači da Dara na nadogradnju može da izdvoji i preko 1.000 eura!

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.