KO JE KRALJICA BAKŠIŠA

Meliha Imširović za "Avaz" : Još nisam dostigla Teu Tairović

Snimila sam cijeli album koji izlazi uskoro čim sredimo spotove

Piše: N. V.

18.12.2022

Imširović: Bila na uspješnoj turneji u Americi. INSTAGRAM

Meliha Imširović je jedna od najpopularnijih bh. pjevačica koja je slavu stekla učešćem u regionalnom muzičkom takmičenju “Zvezde Granda”.

Samo za portal "Avaza" otkrila je da će Novu godinu dočekati u klubu "Colosseum" u Ključu, zajedno sa Semirom Jahićem i bendom Sandžak Tapani s kojima je bila na veoma uspješnoj turneji u Americi.

Sebi u ponoć će, kaže nam, ona poželjeti da njena porodica bude zdrava kao i da joj karijera krene uzlaznom putanjom.


Naziv nove pjesme

Da li spremate singl ili album za svoju publiku u narednom periodu?

- Snimila sam cijeli album on izlazi uskoro čim sredimo spotove, tako da moja publika može da očekuje haos. Album je radio Saško Nikolić u pitanju je 8 pjesama, jedna pjesma je Južni Vjetar mnogi su tražili tu pjesmu da bude u tom stilu jer sam ja s tim počela. Sve ostale pjesme ne liče jedna na drugu, ima za svakog po nešto što bi se nekom svidjelo.

Meliha je za naš portal otkrila i naziv jedne od 8 novih pjesama, a ona glasi “Many Many“.

Nedavno je bila na američkoj turneji sa svojim kolegom Sadikom Hasanovićem, a tada se pojavio snimak gdje su okićeni parama.

Da li Vam imponuje kada Vas zovu kraljicom bakšiša ili Vam to smeta?

- Vidjela sam da su Sadika i mene nazvali kraljem i kraljicom bakšiša još dok smo u Americi bili. Ne smeta mi to, baš mi je drago da tako ljudi komentarišu jer vidim da uspjevam u svom poslu i da sve ide baš onako kako treba. Neka nastave samo tako da me zovu.


Prijetnja ili kolegica

Do sad je Tea Tairović nosila titulu kraljice bakšiša, a Vi opasno prijetite da joj preuzmete titulu, kako to komentarišete?

- Smatram da je još rano jer sam tek počela u ovom poslu da se polako podižem, Tea ima iza sebe album i dosta pjesama a i više iskustva nego ja, tako da kolegicu mnogo poštujem i cijenim jer je uspjela da ostvari dosta toga za kratko vrijeme - rekla je Imširović za portal "Avaza".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.