PRAZNICI

Poznata muzička imena stižu u Bijeljinu: Veliki koncerti u decembru i januaru

Siguran sam da će za svakog biti ponešto interesantno, da će u novogodišnjoj i božićnoj atmosferi u našem gradu uživati kako naši najmlađi tako i najstariji sugrađani, napisao je Petrović

Proslava Dana RS bit će upriličena 9. januara, počevši od 20 sati, za kada je najavljen koncert grupe "Beogradski sindikat" i Pavline Radovanović.. INFO.BIJELJINA

A. O.

23.12.2022

Građani Bijeljine će u vremenskom periodu od decembra ove, te 9. januara i 13. januara 2023. godine uživati uz hitove regionalno poznatih muzičara.

U novogodišnjoj noći nastupit će grupa "Kerber", a doček Nove godine startuje već u 21:30 sati.

Proslava Dana RS bit će upriličena 9. januara, počevši od 20 sati, za kada je najavljen koncert grupe "Beogradski sindikat" i Pavline Radovanović. 

Doček Nove godine u RS-u najavljen je za 13. januar od 21:30 sati, uz nastup "Amadeus benda".


Zimski korzo. GRAD BILJELJINA

Podsjetimo, ranije je gradonačelnik Bijeljine najavio da građane ove godine očekuje bogat i lijep program za "Zimski korzo" koji počinje 27.12.2022. godine.

- Siguran sam da će za svakog biti ponešto interesantno, da će u novogodišnjoj i božićnoj atmosferi u našem gradu uživati kako naši najmlađi tako i najstariji sugrađani - napisao je Petrović.

Dodaje da sve posjetioce očekuje lijepo druženje, dobra zabava, kvalitetna muzika, gustiranje toplog vina, slatki zalogaji medenjaka, divne predstave, mnogo konfeta, ukrasa.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.