BRZO SE PROŠIRIO

Novi trend na TikToku zaludio je mnoge djevojke: Pretvori svoju mamu u sebe

Neke stvarno izgledaju kao druga osoba, kao mlađa verzija sebe

Novi trend "Pretvori svoju mamu u sebe". TikTok/PrintScreen

N. A.

2.1.2023

Koliko odjeća i frizura imaju utjecaj na  izgled najbolje će ti pokazati novi trend na TikToku, koji zaludio je mnoge djevojke. One pokazuju svoje mame kako bi izgledale da se oblače kao mladi, tačnije, kao svoje kćerke.

Mame u ovom trendu imaju glavnu ulogu. Mnogi su navikli vidjeti svoje mame u kućnom izdanju, u casual odjeći ili u poslovnoj. Čak i kada se srede, i dalje izgledaju prilično ozbiljno. Sada su djevojke počele pokazivati svoje mame u malo drugačijem izdanju. 


@nadinebloch

my biggest flex is my mom lol

♬ original sound - evie

Trend je krenuo na TikToku i ovo je samo dokaz da na njemu ima i zabavnih trendova, samo padnu u drugi plan zbog onih opasnijih. Kako bi izgledale da se oblače i da nose frizuru i šminku kao njihove kćeke.

 

@anakohler HOW CAN SOMEONE LOOK SO GOOD WITH 55 ?? #mumsoftiktok ♬ original sound - evie

Mnogo djevojaka napravile su filmsku transformaciju na svojim mamama i ne zna se čija izgleda bolje. Neke stvarno izgledaju kao druga osoba, kao mlađa verzija sebe. Obukle su ih u svoju trendi odjeću, našminkale ih i napravile frizure koje su sada popularne na društvenim mrežama i među mlađima.


@carolfinee I’m sorry but my mother ate. #fyp #momtrend #fit ♬ original sound - evie

Jedna je čak djevojka napisala da njena mama ima 58 godina, a nakon transformacije, nema šanse da bi joj iko dao toliko godina, ni blizu.

@agentbeetsmotel

BRO SHE IS 58

♬ original sound - evie

Na TikToku može se pronaći još mnogo ovakvih videa.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.