"PUTUJ S ANĐELIMA"

Mina Kostić se oprostila od majke: "Voljena moja majčice"

Voljena moja majčice, putuj s anđelima, hvala ti na svemu, volimo te, napisala je Mina na Instagramu

Mina Kostić. INSTAGRAM

E. A.

3.1.2023

O Miniri Jašari, poznatijoj kao Mini Kostić, su kružile razne priče, a i ona je otvoreno pričala o svom turbulentnom životu.

Naime, ovoj pjevačici je umrla majka Zoja Jašari, a ovu tragičnu vijest je objavila na društvenim mrežama i istakla koliko joj je teško pao njen odlazak.

- Voljena moja majčice, putuj s anđelima, hvala ti na svemu, volimo te - napisala je Mina na Instagramu.

Pjevačicina životna priča je mnogo teška, jer je još kao petogodišnja djevojčica bila usvojena zbog siromaštva biološke porodice.

Još na početku svoje karijere, Mina je otkrila da je kao petogodišnja djevojčica usvojena i da ju je odgajala Duda Ivanović, tetka repera Ivana Ivanovića Đusa.


Objava na Instagramu. PRINTSCREEN

Razlog usvajanja, kako je navela, jeste teško materijalno stanje svojih bioloških roditelja, oca Alije i majke Zoje, koji su romskog porijekla.

Mina je rođena u mnogočlanoj porodici, sa desetoro djece, i tih sedamdesetih godina živjeli su veoma teško u kućici u prigradskom naselju Ledine, dok je ona pored pokojne Dude živjela kao princeza.

Svoju biološku porodicu nije zaboravila, stalno im je dolazila u posjete i pomagala im. Posebno se brinula o majci Zoji.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.