PROGOVORILA

Ivana Selakov o današnjim trendovima: Sve je već viđeno, naročito otkada imamo i rijalitije

Jako je teško imati hit, mislim da je šansa 5 posto u odnosu na mogućih 100 posto

Selakov: Ne možemo mi pjevači da prestanemo da se bavimo našim poslom. Instagram

E. A.

14.1.2023

Pjevačica Ivana Selakov gostovala je u emisiji "Premijera" i tom prilikom je progovorila o tome na koji način se danas cijeni muzika i kako je teško pronaći hit pjesmu u današnje vreme.

- Jako je teško imati hit. Mislim da je šansa 5 posto u odnosu na mogućih 100 posto. Situacija je drugačija nego ranije kada je bilo manje pjevača, kada su su televizije i radio više cijenili. Sada je sve drugačije. Milion je i pjesama i pjevača. Pratim kolege i obradujem se kada mi se dopadne neka tuđa pjesma da bih se posle razočarala kada shvatim da ta pjesma nije postala hit – rekla je Ivana.

Pjevačica je otkrila i da više ne posmatra pjesme na takav način.

-  Više se ne opterećujem. Snimam ono što mi se sviđa sa idejom da će možda da prođe, a možda i ne. Prosto ne možemo mi pjevači da prestanemo da se bavimo našim poslom. Moramo snimati – rekla je pjevačica.

Selakov: Došlo se do zadnjih granica. PRINTSCREEN

Pjevačica smatra i da će se konačno ponovo cijeniti isključivo pjevanje, za razliku od nekih drugih stvari koje su danas također bitne za karijeru.

- Mislim da su svi sada došli zaista do krajnjih granica. Sve je već viđeno, naročito otkada imamo i rijalitije. Mislim da više nikoga ništa ne može da iznenadi i da to mora da dođe do nekog kraja i da krene sve iz početka – poručila je Ivana.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.