UŽIVA U LJUBAVIMA

Čuveni glumac se poslije razvoda ponaša kao tinejdžer: Ljubi 20 godina mlađu

Proslavljeni britanski glumac Čarls Dens poznatiji široj publici po ulozi u seriji "Igra prijestola"

Čarls Dens: U vezi s mlađom djevojkom. Instagram

N. A.

5.3.2023

Proslavljeni britanski glumac Čarls Dens (Charles Dance, 76), poznatiji široj publici po ulozi u seriji "Igra prijestola", gdje je igrao Tivina Lanistera, ima iza sebe višedecenijsku uspješnu karijeru.

Igrao je u nekim od najuspiješnijih britanskih i holivudskih filmova i serija, a u svemu ga je godinama podržavala supruga Džoana Hejtorn. Par je decenijama važio za primjer skladnog braka i prave ljubavi koja ostaje jaka pred izazovima, a kruna njihove sreće su sin Oliver i kćerka Rebeka.

Stavili tačku 

Zbog toga su svi bili iznenađeni kada je 2004. otkriveno da su oni riješili da stave tačku na svoj brak poslije čak 34 godine skladnog porodičnog života.

Dok se o tome šta se događa kod Džoane ne zna mnogo, Čarls Dens nije se pretjerano trudio da sakrije da je ubrzo nastavio dalje. Najviše pažnje privukao je vezom sa slikarkom Elenor Burman, s kojom je bio od 2008. do 2012. godine i s kojom je dobio kćerku Rouz.

Čarls Dens sa bivšom suprugom. Instagram


Nova djevojka 

Međutim, ni ova ljubav nije opstala, a nakon nekoliko kraćih veza Čarls je pronašao novu djevojku, 22 godine mlađu italijansku slikarku i filmsku producentkinju Alesandru Almu Masi. Par je često na meti paparaca, koji su ih viđali u različitim situacijama, između ostalog i kako strastveno razmjenjuju nježnosti tokom ljetovanja.

Čarls i Alesandra upoznali su se 2019. godine, na snimanju filma "Knjiga vizije", gdje je glumac igrao, a Masijeva bila dio produkcionog tima. Glumac nije krio da je zaljubljen do ušiju i da je pronašao veliku sreću u trećem dobu, pa je kada su ga pitali šta mu je najdraži trenutak sa seta priznao:

- Da budem iskren, to je susret sa Alesandrom.

Na pitanje da je sam film u sijenci njegove ljubavi s mladom umjetnicom, rekao je:

- Pa, pomalo jeste... Alesandra je fantastična. Imao sam mnogo, mnogo sreće.

Čarls Dens sa novom djevojkom. Instagram

Na komentare da se ponekad ponaša kao tinejdžer, Čarls ima jasan odgovor, on se osjeća daleko mlađim nego što stoji u njegovoj ličnoj karti.

- Osjećam se kao da imam 35 godina. Vjerovatno se ponašam kao da imam 25. Nekad se sa svim nosim dobro, a nekad loše. Teško je vratiti se porodičnom životu kada niste bili tu. Ali moja supruga je podržavala moju karijeru - zaključio je glumac.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.