STANJE MU SE POGORŠAVA

Žena teško bolesnog Brusa Vilisa obratila se paparacima: Nemojte vikati na njega

Ako ste neko ko se brine za nekoga sa demencijom, znate koliko teško i stresno može biti izvesti nekoga u svijet i voditi ga sigurno

Glumac ima demenciju. Printscreen

A. H.

6.3.2023

Druga supruga slavnog glumca Brusa Vilisa (Bruce Willis), Ema Heming, obratila se javnosti, a prije svega paparacima sa posebnom molbom nakon što je glumac snimljen prije nekoliko dana. Još tada se vidjelo da legendi Holivuda nije prijalo "škljocanje" aparata, zbog čega je sve vrijeme bio sa smrknutim izrazom lica, a Ema je otkrila poleđinu svega.

- Ako ste neko ko se brine za nekoga sa demencijom, znate koliko teško i stresno može biti izvesti nekoga u svijet i voditi ga sigurno, čak i samo da biste dobili šoljicu kafe. Jasno je da postoji još puno prostora za edukaciju o tome. Dakle, ovo ide prema fotografima i snimateljima koji pokušavaju da dobiju ekskluzivu mog supruga. Držite se na udaljenosti - rekla je supruga Brusa Vilisa na Instagramu.

Ona ih je zamolila da ne viču na njenog supruga i da ge ne pitaju kako je, što god. 

- Jednostavno nemojte to raditi. Dajte mu prostora. Omogućite našoj porodici ili bilo kome ko je s njim taj dan da ga mogu sigurno odvesti od tačke A do tačke B - napisala je ona.

Podsjetimo, porodica Brusa Vilisa nedavno je obratila javnosti sa zvaničnim saopćenjem o glumčevoj novoj dijagnozi, nakon što je prvobitno objavljeno da boluje od afazije. Sada je konačno otkriveno da slavno lice Holivuda boluje od demencije.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.