PRIMJER SVOJOJ DJECI

Blek Čajna odlazi sa stranice za odrasle: "Znam da vrijedim više od toga"

Zaradivši 240 miliona dolara u 2021. godini zahvaljujući dijeljenju eksplicitnih fotografija, majka dvoje djece je odlučila ugasiti svoj profil

Blek Čajna. AP

N. H.

11.3.2023

Nekadašnja striptizeta i model Blek Čajna (Black Chyna)povukla se sa stranice za odrasle pod nazivom OnlyFans.

Zaradila 240 miliona dolara u 2021. 

Nakon što je zaradila 240 miliona dolara u 2021. godini zahvaljujući dijeljenju eksplicitnih fotografija, majka dvoje djece je odlučila ugasiti svoj profil.

- Više nisam na OnlyFansu, više to uopće ne radim. Jednostavno mijenjam sve u vezi sebe. OnlyFans je slijepa ulica. Sve su te stvari slijepa ulica, a ja znam da vrijedim puno više od toga - rekla je tokom gostovanja u jednoj emisiji.

Odlazi zbog djece

Čajna, koja ima 10-godišnjeg sina Kinga Kaira s reperom Tajgom (Tyga) te 6-godišnju kćerku Drim Kardašijan (Dream Kardashian) s rijaliti zvijezdom Robom Kardašijanom, istaknula je da joj je „davanje primjera svojoj djeci“ bila glavna motivacija da se makne s platforme za odrasle, prenosi Jutarnji list.

- U određenoj dobi postanu svjesni svega - rekla je o svojoj djeci prije nego što je napomenula da su brojni pravni problemi također pridonijeli toj odluci.

- U to sam vrijeme imala nekoliko tužbi, bilo je teško. Ali sad sam dobro. Podrška ljudima koji još uvijek imaju svoje OnlyFans račune i takve stvari. Uzmite svoj novac - dodala je Čajna, koja ne želi omalovažavati one koji i dalje zarađuju od sadržaja na OnlyFansu..

Tužila porodicu Kardašijan

Priznala je i da je ponosna na sebe jer je tužila Kardašijane za klevetu i zatražila 100 miliona dolara - iako je na kraju izgubila na sudu.

Blek Čajna je u oktobru 2017. podnijela tužbu. Tvrdila je da su zvijezde rijaliti emisije „Kardashians“ iskoristile svoj utjecaj kako bi ukaljale njen ugled i otkazale drugu sezonu njene rijaliti emisije „Rob i Čajna“

Iako joj na kraju nije dosuđena nikakva novčana odšteta, Čajna je rekla da smatra ‘opravdanim‘ to što je slavnu obitelj izvela na sud.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.