IZ KUĆNOG PRITVORA

Endru Tejt komentirao epizodu South Parka u kojoj ga prozivaju

Svi su očekivali da će uzvratiti na provokaciju

Endru Tejt. Instagram

N. A.

2.4.2023

Influenser Endru Tejt (Andrew Tate) na neobičan i pomalo neočekivan način komentarisao je epizodu South Parka u kojoj su mu se kreatori pošteno isprozivali.

Mnogi bi možda očekivali da će temperamentni Tejt uzvratiti na provokaciju, što obično i radi, ali, začudo, on je ostavio pozitivan komentar. 

- Upoznao sam jednog od svojih heroja, Rendija Marša (Randyja Marsha) -  napisao je Tejt na Twitteru.

U South Parku su ga predstavili kao "trenera za toksičnu muškost" i dali mu ime Alonzo Fineski. U epizodi Alonzo potegne pištolj na Rendija Marša (Randy Marsh), a Rondri mu kaže da samo pokušava pokazati svojoj djeci što je prava zabava. Rondri zatim kaže: 

- Gledajte, samo se pokušavam boriti protiv poruka koje liberalna ljevica šalje mladim muškarcima o tome da su njihovi muški instinkti otrovni.

- Pokušavam pokazati svom sinu i njegovom malom štreberskom prijatelju što je prava zabava jer društvo želi da se srame svoje muške prirode - kaže Rondri u očitoj referenci na Tejtove šovinističke izjave i ideje o muškosti.

Alonzo, držeći pištolj i cigaru, odgovara: 

- Pozvat ću neke prijatelje.

Međutim, u narednoj sceni policajci upadaju na zabavu i narede Alonzu da na glas govori.

- To je Alonzo Fineski, rumunjski trgovac seksualnim robljem. - Alonzo zatim opsuje i u odmazdi ispaljuje metke na policiju, a nakon paljbe bježi s mjesta događaja.

Podsjetimo, Tejt je u manje od 24 sata nakon komentara na epizodu South Parka pušten iz zatvora u kućni pritvor, a već je stigao objaviti i bizaran video.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.