AMERIČKI SAN

Lice Mostarca osvanulo na aerodromu u Feniksu

Riječ je o kampanji za Talking Stick Resort

Sefer je jedan od najuspješnijih bh. manekena i glumaca u Americi porijeklom iz BiH. Facebook

3.4.2023

Bosanskohercegovački maneken i glumac Ajdin Sefer s adresom u Los Anđelesu osvanuo je koncem prošlog mjeseca na bildbordu na aerodromu u Feniksu. Riječ je o kampanji za Talking Stick Resort u kojem Mostarac s kolegicom manekenkom glumi ljubavni par.   

Ponosno pozirao 

-Ako ste u Arizoni ovog vikenda, pripazite i samo znajte da ja uvijek gledam – napisao je Sefer u opisu fotografije.

Ajdin je iskoristio priliku da se za vrijeme posjete aerodromu u Feniksu pozira pored bildborda, a brojni pratioci su mu ispod čestitali sugerirajući da je odlično vrijeme jer se ovih dana u Feniksu puno toga događa.

Prije toga, Sefer se pojavio kao glavno lice reklamne kampanje za čuveni automobil „Nissan“ čije je snimanje trajalo nekoliko dana na više lokacija.  


Sefer: Pozirao pored bildborda. Facebook

Filmsko platno

Ovaj zgodni Hercegovac se prije nekoliko godina pojavio i na filmskom platnu u ostvarenjima "Return Of The Goat" kojeg potpisuje reditelj Mark Dženkinson (Jenkinson) u produkciji "Rogue Filmsa" te filmu "Puncture" u kojem je jedan od producenata.

Ajdin se prije nekoliko godina pojavio i na naslnovnicama dvije bestseler knjige i to “You’ve got Plaid” Elize Najt (Knight) u izdanju “New York Timesa” i “The Heart of the Storm”, bestseler autorice Izabel Kuper (Isabel Cooper).

Ovaj uspješni Mostarac se proslavio širom svijeta pojavivši se u spotu „G.U.Y.“ velike muzičke zvijezde Lejdi Gage (Lady). Spot se i danas često emitira na muzičkim kanalima, a na YouTube kanalu broji nekoliko miliona pregleda.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.