MEGAPOPULARAN

Kako je Bruklin Bekam zaradio 5,6 miliona eura za godinu dana?

U posljednjih 12 mjeseci, potpisao je ugovore za promociju raznih brendova

Bruklin Bekam. Instagram

A. K.

3.4.2023

Izgleda da Bruklin Bekam (Brooklyn Beckham) postaje "mašina za zaradu novca" jer je jedna od najtraženijih zvijezda na svijetu, brzo idući stopama svojih roditelja Dejvida (David) i Viktorije (Victoria) Bekam.

Istini za volju, prvo moramo spomenuti da je 23-godišnji prvorođeni sin para, kojeg njegovi rođaci od milja zovu „zlatna lopta“, 2022. godine zaradio 5,6 miliona eura od ugovora koje je sklopio sa nizom brendova, za reklamiranje proizvoda. Među njima su ugovori sa brendovima Tiffany & Co, Pepe Jeans i BMW.

Pored ovih saradnji, Bekam zarađuje mnogo novca i od svojih kulinarskih videa koje objavljuje na YouTube kanalu, a koje gleda mnogo ljudi – pregledi se broje u milionima. 

Naravno, to nije zato što on uvijek postavlja dobre recepte, već zato što javnost voli da mu se podsmjehuje.

U posljednjih 12 mjeseci, potpisao je ugovore za promociju raznih brendova (Twinkly, Wendy's, Silk Nextmilk) preko svog Instagram naloga, koji ima 15 miliona pratilaca.

U svakom slučaju, mladu zvijezdu čeka dug put ako želi da parira bogatstvu svojih roditelja: Bekamovi su zajedno zaradili više od 415 miliona eura, dok porodica njegove supruge Nikole Pelc „vrijedi“ 1,35 milijardi eura.

Vrijedi napomenuti da je rad mladog Bekama kao influensera nastao nakon njegovih ne tako unosnih pokušaja da postane fudbaler, fotograf i model. 

U međuvremenu, njegova 29-godišnja supruga ima poslovne ugovore sa brendom Hugo Boss i italijanskim modnim brendom GCDS Wear.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.