IZGLEDALI PRESRETNO

Kijanu Rivs se pojavio s djevojkom: Strastveno su se poljubili pred kamerama

Glumac je na izložbu došao odjeven u crno odijelo s bijelom košuljom na kopčanje, a Aleksandra se odlučila za crvenu haljinu s cvjetnim uzorkom

Aleksandra Grant i Kijanu Rivs. Instagram

D. H.

16.4.2023

Jedan od omiljenih holivudskih glumaca, Kijanu Rivs (Keanu Reeves), pojavio se na izložbi u Muzeju suvremene umjetnosti Gala u Los Ađelesu u društvu djevojke Aleksandre Grant  (Alexandra).

Par je nasmijan i raspoložen pozirao okupljenim fotografima, a u jednom trenutku Kijanu je strastveno poljubio Aleksandru.

Glumac je na izložbu došao odjeven u crno odijelo s bijelom košuljom na kopčanje, a Aleksandra se odlučila za crvenu haljinu s cvjetnim uzorkom.

Par se prvi put zajedno pojavio u javnosti 2019. godine. Aleksandra je umjetnica i filantropkinja iz Los Anđelesa koja je održavala izložbe po cijelom svijetu. Rođena je u Ohiju, a od završetka koledža Swarthmore 1994. godine bavi se umjetnošću. Poznata je po tome što u svom radu koristi govor i jezik te sarađuje s piscima u izradi skulptura, fotografija, crteža i videoradova. Tako je upoznala i Kijanua koji, osim što snima filmove, ima interesa i za poeziju.

Keanu i Aleksandra bliski su godinama, surađivali su na knjizi "Oda sreći", koju je napisao Rivs, a Grant je napravila crteže.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.