UOKVIRENA SLIKA NA ZIDU

Fanovi tvrde da je Britni Spirs opsjednuta princezom Dajanom

U mnogim segmentima ovo su dvije žene koje je slava progutala

Britni Spirs. Instagram

N. A.

18.4.2023

Godinama fanovi američke pjevačice Britni Spirs (Britney Spears) tvrde da je ona potajno opsjednuta princezom Dajanom, ali sve do prije nekoliko dana nisu imali konkretnih dokaza za to.

Naime, Britni je prošle sedmice snimila video u kojem pleše na pjesmu "Cyndi Lauper Girls Just Wanna Have Fun", a u pozadini se vidi kako na zidu ima uokvirenu fotografiju princeze Dajane.

Fanovima je to bilo sasvim dovoljno da zaključe da Britni uistinu ima opsesiju tragično poginulom princezom, a tu su teoriju prihvatili i brojni strani mediji, koji sada također tvrde da je Spirs velika poklonica lady Dajane.

Inače, Dajana i Britni već su ranije uspoređivane. Novinar "Vanity Faira" napisao je 2009. godine članak "Veza Diane i Britney", u kojem je uporedio princezu i pjevačicu. 

- U mnogim segmentima ovo su dvije žene koje je slava progutala, definirala i na kraju ostavila izgubljenima unutar balona - istakao je novinar, a zanimljivo je da je Britni 2021. godine odala počast Dajani na svom Instagram profilu.

- Nikad nije htjela biti kraljica. Htjela je biti srce naroda. Bila je klasa iznad, bila je genij, od načina na koji je govorila do načina na koji je bila majka svojoj djeci. Bila je potpuno nesvjesna vlastite moći. Njeno vjenčanje gledalo je 750 miliona ljudi. Uvijek će je pamtiti kao jednu od najvažnijih žena - napisala je Britni.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.