OBUZETI TUGOM

Oglasila se porodica Saše Vidića: Nije bio siromašan, bolest je napredovala

Oni su također dodali i da je to ogroman teret koji će biti zauvijek na njihovim leđima

Bolest napredovala. Printscreen

E. A.

27.4.2023

Povodom raznih informacija koje su se pojavile u javnosti, a tiču se posljednjih dana života modnog kreatora Saše Vidića, oglasila se njegova porodica.

Naime, oni su izdali zvanično saopćenje i istakli da je imao porodicu sa kojom je bio u kontaktu, ali da je, nakon pogoršanja bolesti, odbijao medicinsku pomoć.

Oni su također dodali i da je to ogroman teret koji će biti zauvijek na njihovim leđima.

- Osjećam potrebu, zbog našeg preminulog brata o kome se pišu razne neistine, da kažem kao neko ko je bio uz njega, sljedeće: Saša je imao porodicu sa kojom je bio u kontaktu, nije bio siromašan niti prodavao stvari, sve njegove stolice bile su u stanu i sada su, zbog bolesti nije mogao da radi te mu je porodica pomagala. Bolest se pogoršala u posljednje dvije nedelje, a on je odbijao medicinsku pomoć što je jedan veliki, ogroman teret na našim leđima i uvijek će biti - glasi saopćenje njegovog brata i dvije sestre, Igora i Aleksandre i Maje.


Mnogobrojni prijatelji i porodica - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+1

Saša Vidić sahranjen je danas na Novom groblju, a mnogobrojna porodica i prijatelji su se okupili kako bi se posljednji put pozdravili s modnim kratorom.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.