IMALI SU VJENČANJE GODINE

Nakon vjenčanja, Sofija Riči sa mužem se zaputila na luksuzan medeni mjesec

Osim u romantičnim večerama i kino večerima na plaži, par uživa i u vožnji biciklima

Sofija Riči i Elliot. Instagram

N. A.

1.5.2023

Nakon što je njihova svadba na jugu Francuske proglašena vjenčanjem godine, Sofija Riči (Sofia Richie Grainge) i njen suprug Eliot (Elliot) zaputili su se na ništa manje luksuzan medeni mjesec.

Par trenutno uživa na Maldivima, a Sofija na svom Instagram profilu redovno dijeli detalje s medenog mjeseca. Osim u romantičnim večerama i kino večerima na plaži, par uživa i u vožnji biciklima te u fudbalu. 

- Eliot nije svjestan da sam ja cijelu srednju školu igrala nogomet - našalila se kćerka pjevača Lajonela Ričija (Lionel Richie) prije nego što je objavila snimku kako ostavlja novopečenog supruga bez teksta svojim nogometnim vještinama.

@sofiarichiegrainge

We keep things interesting ⚽️🥅

♬ original sound - Sofia Richie Grainge

Naime, Sofija je godinama bila prijateljica porodice Kardašijan (Kardashian), a stvari su se zakomplicirale kad je sa samo 18 godina prohodala s 15 godina starijim Skotom Disikom (Scott Disick), bivšim suprugom Kortni Kardašijan (Kourtney Kardashian). Tad je i njen otac Lionel javno priznao da je zabrinut zbog te veze.

- Užasno se bojim. Jesam li bio u šoku? Pa ja sam joj tata, što vam je - rekao je pjevač tada.

Veza je trajala tri godine, a nakon toga se Sofija na neko vrijeme povukla iz javnosti, sve do veze s Eliotom i potpune transformacije javnog imidža. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.