SLAVLJE U DOMU

Goca Tržan se obratila kćerki: "Šta god da se desi, mi te čekamo"

Uvijek upamti da si zauvijek moja, iako si svoja. Sretan ti rođendan Leno

Goca Tržan. Instagram

N. A.

23.5.2023

Pjevačica Goca Tržan oglasila se danas na svom Instagram profilu sa lijepim vijestima. Naime njena kćerka Lena danas slavi rođendan, a ponosna mama je nasljednici uputila emotivnu poruku.

Goca je podijelila nekoliko zajedničkih fotografija uz opis koji je razveselio sve njene pratioce i prijatelje na društvenim mrežama.

- I tako prođe 16. godina kao da sam okom trepnula, ovo malo biće se odmetnulo i pomalo zakročilo u ovaj naš odrasli svijet, pubertet malo popušta (Bože hvala ti, mislila sam da nikad neće proći i da ću sigurno poludjeti ako potraje još malo)... Toliko sam ti toga rekla jedina moja kćerko, ljubavi ti nije falilo, zagrljaja ti nije falilo, držanja životnih lekcija ti je preko glave. A ono čega uvijek nekako fali je zajedničko vrijeme, da ti češće kažem da te razumijem, da sam ponosna na to kako se boriš sa svim izazovima, da osjećam tvoje strahove i tuge. I mogu samo da ti kažem biće sve u redu. Život je lijep, raduj se. Šta god da se desi, mi te čekamo da te podržimo, ohrabrimo, obrišemo ti suze i vratimo te u ovaj grozni odrasli svijet. Uvijek upamti da si zauvijek moja, iako si svoja. Sretan ti rođendan Leno. Volimo te - napisala je pjevačica.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.