KOŠTAO JE PAPRENO

Hajdi Klum proslavila 50 rođendan: Dijamanti, torta na pet spratova i specijalno dizajnirana haljina

Proslava rođendana bila je inspirisana zabavama koje su se organizovale početkom 20. vijeka, prije svega romanom Skota Ficdžeralda "Veliki Getsbi"

Hajdi Klum i Sofija Vergara. Instagram

H. J. I.

4.6.2023

Hajdi Klum, slavni njemački supermodel, u petak je proslavila 50. rođendan u Los Anđelesu na velikoj proslavi na kojoj je bilo veliki broj poznatih ličnosti. 

Hajdi Klum pojavila se u modnoj ekstravagnaci ukrašenoj dijamantima na zabavi koja je inspirisana zabavama koje su se organizovale početkom 20. vijeka, prije svega romanom Skota Ficdžeralda "Veliki Getsbi".

Hajdi kao apsolutna kraljica praznika "Noć vještica" i za svoj rođendan nije štedjela ideje, pa je organizovala tematsku zabavu koja je okupila veliki broj poznatih lica s modne i šoubiz scene, među kojima su bile Sofija Vergara i Alesandra Ambrosio. Svi koji su bili na rođendanu Hajdi Klum objavili su djelić atmosfere. 

Bivši model Viktorija Secreta nosila je tijaru s kristalima. 

Ambrosio je snimila trenutak u kojem je Klum razmjenjivala nježnosti sa svojim suprugom, prije nego što joj je uručena rođendanska torta. Tokom zabave Vergara je fotografisala zanimljive trenutke. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.