POZNATA PJEVAČICA

Komentari podrške: Fanovi Ane Nikolić stali na njenu stranu

Reakcije na svađu na društvenim mrežama

Ana Nikolić. Instagram

D. R.

2.7.2023

Nakon što se na društvenim mrežama pojavio snimak Ane Nikolić sa "kraterima na licu", Aca Lukas i Saša Mirković su počeli sa brojnim uvredama na račun pjevačice.

- Zaista, loše stvari, i zlo, bacaš na jedino mjesto gdje si imala podršku. I pored svega se ne ljutim na tebe, i volio bih da nađes svoj put izlječenja i povratka na pravu stazu. Imao sam dobru volju i želju. Sada ti želim sve najbolje. Ali je problem u tome što sve najbolje prvo treba ti sama sebi da želiš. Ali kako stvari stoje, ti u stvari sebi želiš sve najgore. Tako govore tvoji postupci. Žao mi je - napisao je, između ostalog, Aca Lukas na Instagramu.

Međutim, fanovi su ipak stali na stranu poznate pjevačice.

- "Da ste pravi prijatelji kako tvrdite trebalo je da je smjestite na rehabilitaciju u najvećoj diskreciji, a ne da je ogoljavate ovako javno, fuj bre", "Koji si ti š**ak i nedžentlmen!", "Aleksandre Vuksanoviću, tvoj koncert u areni smo čekali vise od 1 sata da počne, izašao si komiran od alkohola, mislim da baš ti nisi kompetentan da bilo koga osuđuješ pogotovo ne javno. Mnogo naroda je posjećivalo tvoje koncerte i viđalo tebe u ko zna kakvim stanjima pa te niko javno nije prozivao a ti si se srozao sto prozivas jednu ženu, i da je istina velika nula si ovim potezom!" - neki su od brojnih komentara na objavi.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.