VIJEST DRŽALI U TAJNOSTI

Pop zvijezda se razvodi nakon dvije godine braka, evo o kome je riječ

Ovaj par se vjenčao u intimnoj ceremoniji u svom domu u Montesitu

Pop zvijezda se razvodi. Facebook

D. R.

18.7.2023

Još jedan par iz šou-biznisa riješio je da stavi tačku na brak.

Kako People navodi, Arijana Grande i Dalton Gomez riješili su da krenu različitim putem. Pjevačica (30) i agent nekretnina (27) rastali su se još ranije ove godine, ali su ovu vijest držali u tajnosti.

Grande se pojavila na finalu Vimbldona, a mnogi su je jedva prepoznali jer je promijenila boju kose u plavu, a takođe je i primjetno smršala. Ona se trenutno nalazi u Londonu gdje snima film “Wicked“, a na teniskom meču je primijećena bez burme, dok joj je društvo pravio kolega sa snimanja Džonatana Bejlija (35). Sjedeći jedno pored drugog, oboje su nosili naočale za sunce, dok su se smijali i šaputali jedno drugom djelujući veoma prisno.

U maju, Grande je objavila na Instagramu sliku sa bivšim mužem, kako bi proslavila drugu godišnjicu braka. Napisala je tada “Tako ga volim“ uz sliku.

U vrijeme njihovog vjenčanja u maju 2021, predstavnik pjevačice za medije je potvrdio da su se vjenčali, riječima:

"Soba je bila tako puna sreće i ljubavi. Par i porodice ne mogu biti sretniji".

Ovaj par se vjenčao u intimnoj ceremoniji u svom domu u Montesitu, Kaliforniji, uz manje od 20 prisutnih zvanica. Pjevačica i Gomez počeli su da se zabavljaju u januaru 2020. a vjeridbu su objavili 11 mjeseci kasnije.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.