RASTAVA BRAKA

Sofija Vergara zaštitila je svoje bogatstvo, a šta je s njenim ''siromašnim'' mužem

Kad su se vjenčali, 2015. godine, Sofija Vergara i Džo Manganelo navodno su potpisali predbračni ugovor vrijedan 100 miliona dolara

Instagram

M. Z.

20.7.2023

Njihov odnos mnogima je djelovao idiličan te je vijest o rastavi braka Sofije Vergare i Džoa Manganela (Joe Manganiello) šokirala one koji nisu naslutili da je tome stigao kraj. 

Bračni problemi

Fanovi koji su pozornije pratili mogli su naslutiti bračne probleme kad je Manganelo poprilično hladno čestitao Vergari rođendan. Nemaju djece, no pred njima je podjela bračne imovine.


Par se vjenčao 2015. godine, a prije toga dogovorili su se da će sklopiti predbračni ugovor. Taj dogovor došao je na inicijativu glumice koja je htjela zaštititi svoju imovinu, a Džo nije imao nikakav problem s tim prijedlogom. Predbračni ugovor navodno vrijedi 100 miliona dolara, a Sofija je tokom godina jasno dala do znanja da ona i njen suprug odvojeno vode svoje finansije.

Vila na prodaju

Zajedno su živjeli na Beverli Hilsu, tačnije u vrlo ekskluzivnoj i poželjnoj četvrti Beverli Park, a svoj dom stavili su na prodaju u junu te za njega traže cifru od 18 miliona dolara.

Iako nemaju djece, što čini ovu brakorazvodnu parnicu nešto jednostavnijom, vlasnici su psića Bablsa (Bubbles). Prema kalifornijskom zakonu, sudija može odlučiti ko bi trebao dobiti kućne ljubimce pri razvodu.

Glumica navodno posjeduje nevjerojatnih 180 miliona dolara, dok je Manganelo težak tek 40 miliona dolara.


Kolumbijka je karijeru započela kao model, a sa 17 godina snimila je reklamu za Pepsi. Iako se pojavila u brojnim filmovima, tek kad je dobila ulogu Glorije u ABC-jevom hit sitcomu ''Moderna obitelj'' postala je superzvijezda. 

Najplaćenija glumica

Na vrhuncu serije zarađivala je čak 500.000 dolara po epizodi. Ako uzmete tu cifru i pomnožite s približno 22 epizode u svakoj sezoni, jasno će vam biti zašto ju je Forbes 2020. proglasio ''najplaćenijom TV glumicom'' nakon što je zaradila 43 miliona dolara.

Uz to, trenutno sudi u žiriju emisije ''America's Got Talent'', od čega po sezoni zaradi 10 miliona dolara.

Iako se naspram zarade uskoro bivše supruge Džo čini poprilično siromašan, realnost nije ni približno takva.

Kultni film

Četrdesetšestogodišnji glumac najzapamćeniji je po filmu ''Magic Mike'', a kasnije je glumio i u nastavcima kultnog filma. Osim toga, glumio je u ''Spidermanu'', ali i u HBO-ovoj seriji ''True Blood''.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.