POZNATA GLUMICA

Bivša žena Ilona Maska opet se udaje: Objavila to na Twitteru

Par je u vezi već dvije godine

Talula Rajli. Instagram

D. R.

28.7.2023

Glumica Talula Rajli (Talulah Riley) (37) bila je udata za najbogatijeg čovjeka na svijetu Ilona Maska (Elon Musk, 52) čak dva puta. Sada se ponovno udaje i to za glumca Tomasa Brodija Sangstera (Thomasa Brodie-Sangstera, 33).

Par je u vezi već dvije godine, a sretnu vijest o zarukama podijelili su na Twitteru, platformi Ilona Maska, Rajlijinog bivšeg supruga.

- Jako sam sretna što mogu podijeliti da smo nakon dvije godine veze Tomas Brodi Sangster i ja zaručeni - napisala je Rajli uz fotografiju na kojoj je s novim zaručnikom.

Noćni izlazak u Londonu

Sretni par uživao je u srijedu u noćnom izlasku u Londonu gdje je na Rajljiinom prstu viđen dijamntni vjenčani prsten. Viđeni su kako napuštaju hotel i restoran Chiltern Firehouse zajedno sa svojim ljubimcem koker španijelom.

Romansa para započela je kada su zajedno glumili u miniseriji drami „Pistol”. Njihova veza je bila tajna sve dok se nije saznalo da je Talulina romansa s Metjuom Rajsom (Matthew Rice) naglo prekinuta.

- Talula i Metju dugo su prekidali pa bili ponovno zajedno, ali čini se da je njihova romansa propala kako bi se napravilo mjesto za Tomasa - rekao je izvor tada, prenosi Daily Mail.

Talula se udala za milijardera PayPala i Teslinog tajkuna Ilona Maska 2010. godine, a razveli su se dvije godine kasnije. Zatim su se vjenčali ponovno 2013. godine, pa razveli 2016.

Proslavio se u komediji

- Razdvojili smo se na nekoliko mjeseci kako bismo vidjeli hoće li nas odsutnost ponovno spojiti, nažalost nije - rekao je Ilon tada.

Tomas je ranije bio s glumicom Isabelom Meling (Isabellom Melling) nekoliko godina i u vezi s Gzi Vizdom prije nego što je prohodao s Talula.

Tomas Brodi Sangster proslavio se s 13 godina u romantičnoj komediji „Love Actually” kao zaljubljeni Sam.

Osim toga, poznat je po „Nanny McPhee” i “Star Wars Episode VII: The Force Awakens”. Srca obožavatelja posebno je osvojio ulogama u „Game Of Thrones” kao Jojen Reed i u „The Queen‘s Gambit.”

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.