OTIŠLA PRIJE INCIDENTA

Aleksandra Prijović progovorila o pucnjavi u klubu: Ovo mi se prvi put desilo, pjevala sam dok je radio mikrofon

Žao mi je jako, rekla je Prijović

Aleksandra Prijović: Nisam bila tu u momentu pucnjave. Instagram

A. O.

7.8.2023

Dvije osobe uhapšene su nakon pucnjave koja se dogodila u klubu „Hvana“ u Blagaju na koncertu Aleksandre Prijović. Nastup je nastup odmah prekinut, a klub ispražnjen.

Dan nakon incidenta, pjevačica je izjavila da u momentu pucnjave nije bila u klubu, tvrdeći da je sve vijesti o pucnjavi saznala iz medija.


Objava Aleksandre. Instagram

- U Mostaru je bilo jako veselo, prelijepo, sve super. U jednom trenutku je krenula da pada kiša i ja sam rekla da ako krene pljusak, da ću kao što sam i na svim ovim prethodnim nastupima, izaći i da ću pokisnuti sa mojom publikom, što je meni negdje i normalno. I krenuo je takav pljusak da je u jednom trenutku prestalo da radi ozvučenje. Ugasio se mikrofon i instrumenti, sve… i ja tu više nisam mogla da pjevam i tu se završio moj nastup – prepričava Prijović.


Za Kurir je izjavila da je sjela u automobil i da je u tom momentu bilo sve uredu, tako da ona ništa od tog incidenta nije vidjela.


- Ujutru sam vidjela sve po medijima i hvala Bogu da se nije završilo tragično. Žao mi je jako. Ja nikada za sve ove godine koliko radim po klubovima, nikada nisam imala nikakvih problema i incidenata. Čak ni tuča nije bilo, ovo je bilo prvi put i desilo se kad sam ja otišla - poručila je za Kurir potrešena pjevačica.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.