GRADONAČELNIK BANJE LUKE

Stanivuković pokazao novu djevojku: Nestvarno je lijepa i obožava luksuz

Sa druge strane, Andrea je Stanivukovića prvi put pokazala u maju ove godine

Draško Stanivuković. Facebook

H. J. I.

27.8.2023

Gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković nedavno se našao u centru medijske pažnje zbog toga što je donio zabranu o nastupima za nekoliko srbijanskih izvođača u tom gradu, a sada je pokazao i svoju novu djevojku zbog čega je ponovo tema pisanja.

Ono što posebno privlači pažnju jeste to što je samo dva dana nakon Tanje Savić, pjevačice s kojom je navodno bio u romansi, sada pokazao i on novu izabranicu.

Stanivuković je sada na svom Instagram profilu, samo dva dana nakon što je njegova bivša, Tanja Savić objelodanila da ima novog dečka pilota Muhameda Mikija Bešića, objavio fotografiju sa djevojkom, Andreom Lužijom.

Stanivuković svoj profil inače ne koristi za prikazivanje privatnih dešavanja u njegovom životu, već uglavnom je to njegovo glasilo za političke odluke i stavove.

Sa druge strane, Andrea je Stanivukovića prvi put pokazala u maju ove godine kada su zajedno bili na jedno privatnoj proslavi, dok se tu nije zaustavila i podijelila fotografiju na kojoj plešu, piše "Blic".

Sudeći po njenim objavama na Instagramu, Draškova djevojka je neko ko živi na visokoj nozi. Pa uživa na raznim egzotičnim destinacijama. Nju na mrežama prati preko 4.000 ljudi. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.