PUNA KOMPLEKSA

Pjevačica priznala da je slagala: Spomenula Draška Stanivukovića i udaju, potkačila Milicu Pavlović i Anu Nikolić

Malo sam htjela ja vas da zezam, pošto vi mene zezate dugo, rekla je Tanja Savić

N. Aj.

24.6.2022

Tanja Savić. Društvene mreže

Pjevačica Tanja Savić priznala je da je lagala da je posljednji spot snimala u Banjoj Luci, odakle je Draško Stanivuković, gradonačelnik s kojim su je povezivali, u kojem je odjenula vjenčanicu.

- Pisalo je da su slike nastale u Banjoj Luci, a nisu? Ne znam, stvarno, ja sam snimila spot, to sam završila, pošto stvarno ne volim da snimam spotove. Malo sam htjela ja vas da zezam, pošto vi mene zezate dugo. Prvi put sam obukla vjenčanicu, zapravo. Nije mi bio nikakav poseban osjećaj, haljina k'o haljina. Nisam zaljubljena sada, nadam se da će i to biti uskoro. Sa Draškom Stanivukovićem nisam u kontaktu - rekla je Tanja Savić.

Kazala je da priželjkuje još jedno vjenčanje, a onda je potkačila svoje kolegice Milicu Pavlović i Anu Nikolić koje ovih dana vode rat zbog pjesme "Provjereno".

- Zašto ne, sa budućim izabranikom. Pozvala bih Milicu Pavlović i Anu Nikolić da mi pjevaju - kazala je Savić i dodala:

- Šta mislim o skandalu njihovom? Pjesma je prošla odlično, to je bitno. Mislim da Milica nije trebalo uopće da se buni, pjesma je hit, ona super izgleda, super pjeva. To niko ne može da joj uzme. Svi su tu na dobitku. Milica je ovim albumom demantirala sve ono loše što su joj mnogi govorili tokom godina. Ja volim borce, ona je borac - istakla je Savić.

Progovorila je o svom tijelu i skidanju na plaži, ali i svojoj djeci.

- Ja kad ulazim u vodu ogrnem se maramom i tek kad uđem u vodu bacim maramu, niko me neće vidjeti u bikiniju ovog ljeta. Ja sam žena puna kompleksa. Sinovi mi traže pare, počeli su da izlaze u grad, al' samo do 10 naveče. Nikad mi ne govore da im nedostajem, mnogo mi je krivo zbog toga. Kad uđem u kuću sama kažem: "Majka je stigla", oni kažu: "Dobro", i odu da igraju igrice, ne primjećuju me. U kontaktu sa ocem oni i jesu i nisu, šta da vam kažem. Njima fali otac. Teško mi je da im budem i otac i majka - zaključila je pjevačica.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.