STANIJIN NOVI VJERENIK

Asmin Durdžić: Aneli Ahmić nisam vjenčao, kod hodže je skidala sihire rukjom

Pravosnažno sam oslobođen svih optužbi – govori Asmin

Durdžić i Dobrojević. Instagram

5.9.2023

Do prije nekog vremena za Asmina Durdžića niko nije čuo. No, posljednjih nekoliko dana, ime ovog momka iz Cazina, često se pominje u tabloidima. 

Bili samo u vezi

Ne o njegovim uspjesima, nego o “čovjeku koji je prevario suprugu sa Stanijom Dobrojević”. Naime, takmičarka koja je ušla u “Elitu 7” Aneli Ahmić javno je prozvala Durdžića, s kojim ima dijete od dvije i po godine, kako ju je prevario sa srbijanskom starletom.

I dok Stanija tvrdi da njen novi dečko nije oženjen, objavljene su slike s navodnog šerijatskog vjenčanja.

Asmin Durdžić za portal "Avaza" priznaje da je bio u vezi s Aneli, ali otkriva i da su se razišli prošlog ljeta.

Asmin Durdžić. Instagram

- Ostali smo u prijateljskom odnosu zbog male za koju sa sigurnošću ne mogu ni reći da je moje dijete. Nije mi nikada dozvoljavala da uradim DNK analizu, što me i ponukalo da sumnjam u istinitost njenih tvrdnji – priča Asmin koji, kako kaže, uredno plaća alimentacije od 2.000 eura mjesečno.

Danas, kada je Aneli ušla u Zadrugu, on nema pojma gdje se dijete sada nalazi.

- Ona sada glumi žrtvu, ušla je u rijaliti ne bi li se dočepala novca glumeći jad i bijedu.

Asmin i Aneli. Instagram

S druge strane, tvrdi da nikada nije bio s Aneli u braku.

- Ni vjerski, a ni općinski. Ova objavljena slika nema veze s vjenčanjem. Ovdje se njoj rukijom (dovama) skidala magija. Hodža Mehmed Alija iz Maoče joj je pokušavao pomoći jer ona boluje od depresije i anksioznosti. Tada je prijetila da će da baci sebe i dijete s prozora i morao sam joj na taj način pomoći. A i da smo se šerijatski vjenčali, morao bi postojati papir, a toga, naravno, nema.

Za ovog momka porijeklom iz Cazina se pisalo kako je umiješan u neke malverzacije sa zakonom, o čemu su pisali pojedini austrijski mediji. No, on tvrdi da od toga nema ništa.

- To je nešto što se davno desilo jer nisam želio da isplatim novac za posao koji nije odrađen. Stoga sam i pravosnažno oslobođen svih optužbi – govori Asmin iako je Aneli govorila da je za njim izdata potjernica.

Stanija i Aneli Ahmić. Instagram

- Pa da je izdata kako mogu najnormalnije prelaziti sve granice – pita se on.

Izgubila bebu

Priznaje da je sa Stanijom u vezi, ali da ju je upoznao još prošle godine kada je odbijala svaku vezu s njim.

- Stanija je mene krila od porodice zbog moje vjere, a sad čitaju da je preljubnica, rasturačica brakova i sramota me je od njene porodice što moraju sve to da čitaju. Ona je ta, tako da uskoro planiramo i da se vjenčamo. Nažalost, bila je trudna ali je izgubila bebu i to ju je, sada, još više dotuklo. Samo joj dodatno treba ova priča oko Aneli. Ona sada tuguje zbog bebe koju je izgubila - završio je Durdžić.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.