OMILJENO TV LICE

Maja Munda nakon napuštanja OBN-a: Poslije 17 godina TV-a, gradim novi život

Danas smo okruženi mnogim toksičnim stvarima, istakla je Munda

Maja Munda. Instagram

16.9.2023

Jedna od omiljenih TV voditeljica u BiH Maja Munda iznenadila je javnost prošle godine viješću da je nakon 17 godina napustila OBN televiziju. Njenu dugogodišnju karijeru obilježila je emisija “Stol za 4” s kojom je stekla veliki broj fanova u cijeloj BiH.

Danas lijepa Maja uživa u majčinstvu sa svojim sinom i kćerkom, a na društvenim mrežama često dijeli sadržaje svoje svakodnevice. Kako je Maja provela ljeto, na kojim projektima trenutno radi, planira li da se vrati na TV ekrane i kako izgleda njen novi život, otkrila je u otvorenom razgovoru.

- Ove godine smo se odlučili prvo za Hurgadu, gdje smo istinski uživali. Nakon toga smo proveli i nekoliko dana u Crnoj Gori – istakla je Maja.

Je li na odmoru zahtjevnije biti s dvoje djece?

- Mislim da je mnogo do nas samih, kada ne očekujete previše, kada planirate kako ćete se zabavljati na plaži, u moru... bude dobro i roditeljima i djeci. Iskreno, ja se svako ljeto i kupam i igram i šetam s djecom i nikako ne mogu reći da mi je zahtjevnije na moru nego kući.

Povukli ste se s TV ekrana, bili ste jedna od omiljenih voditeljica u BiH. Nedostaje li Vam rad pred kamerama?

- Nedavno, u jednom shoping centru mi kaže gospođa: „Vratite se, vrijeme vam je da vas gledamo“. Jeste, zaista i ja mislim da je vrijeme, pa radim na tome, kada se dogodi, saznat ćete gdje sam.

Kompletan intervju čitajte na portalu Azra.ba

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.