VELIKI MODNI DOGAĐAJ

Spektakl u Porto Montenegru: Revija italijanskog brenda "Pinko" oduševila brojne zvanice

Brojne poznate ličnosti uživale su sinoć u glamuroznoj modnoj reviji

Sa sinoćnje modne revije u Porto Montenegru - Avaz
Sa sinoćnje modne revije u Porto Montenegru - Avaz
Sa sinoćnje modne revije u Porto Montenegru - Avaz
Sa sinoćnje modne revije u Porto Montenegru - Avaz
Sa sinoćnje modne revije u Porto Montenegru - Avaz
+8
L. S. R.

17.9.2023

Tivat i Porto Montenegro su pokazali da se mogu svrstati rame uz rame sa svjetskim metropolama kada su u pitanju modni događaju.

Tako su brojne zvanice sinoć su uživale u noći mode i stila uz predstavljanje kolekcije za predstojeću jesen i zimu italijanskog brenda "Pinko". Revija je održana na mulu dva u Porto Montenegru.

Ne bi ovaj događaj bio ovdje da nismo zaljubljeni u Crnu Goru

Ovaj modni spektakl upriličen je u saradnji agencije "Stock Room", koja prati brend "Pinko" na Balkanu, "Pinkovog" distributer za Crnu Goru, kompanije "Samms" i Porto Montenegra kao domaćina manifestacije.

- U saradnji i uz veliku podršku našeg partnera Srećka Radonjića, vlasnika firme "Samms" koji podržava naš brend u Crnoj Gori,  organizirali smo ovaj predivan event. Uspješno je prošla revija, mislim da su svi jako zadovoljni, Ovim putem smo željeli predstaviti novu kolekciju za jesen i zimu. Ovdje nam je bila i glavna ekipa iz Italije iz firme "Pinko". Nadam se da ćemo imati često ovako lijepih događaja u vašoj predivnoj zemlji. Ne bi ovaj događaj bio ovdje da nismo zaljubljeni u Crnu Goru, tu je dobro gostoprimstvo, atmosfera, ljepota prirode - rekla je je vlasnica agencije "Stock Room", Danijela Budimir.

Mogobrojne poznate ličnosti su sinoć uživale u glamuroznom modnom događaju, a među njima su se našli turska glumica Özge Gürel, influenserica Sofija Milošević, glumci Slavko Kalezić i Dušan Kovačević, modne kreatorke Milena Đurđić i Marina Banović, ali i mnogi drugi.

"Pinko" kao brend raste iz godine u godinu

Oduševljenje kolekcijom nije krila ni slavna hrvatska manekenka Elena Dizdar koja jedva čeka da svoja zapažanja sa revije, ali i sa puta kroz Crnu Goru prenese desetinama hiljada Instagram pratilaca.

-"Pinko" kao brend raste iz godine u godinu i velika je čast što nas je pozvao kao influensere, koji smo, slobodno mogu reći budućnost. Pratiocima ću prenijeti da se nosi crno, da "Pinko" više nije samo šljokičast, već da se nosi i klasika - poručila je Dizdar.

Bila je odlična atmosfera, a cijela organizacija je prekrasna

Sjajne impresije nakon događaja podijelila je i sjevernomakedonska pjevačica, Victoria Loba koja se zahvalila "Pinku" iz Sjeverne Makedonije i Italije što odabrali upravo nju da isprati i široj javnosti prenese utiske sa ove revije.

- Baš mi je bilo lijepo tu, bila je odlična atmosfera, a cijela organizacija je prekrasna. Ovo mi nije prvi put u Crnoj Gori, ali je ovo moj najljepši dolazak ovdje, baš sam sretna zbog toga -  kazala je Loba.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.