NAKON RAZVODA

Vjerila se Ajša Kapetanović: Dečko je iznenadio u Parizu

Momak mi je velika podrška u karijeri, samim tim što je duže u ovom poslu i što smo u isto vrijeme i saradnici

Ajša Kapetanović s momkom. Instagram

Dž. H. M.

18.9.2023

Nekadašnja učesnica „Zvezda Granda“ Ajša Kapetanović provela je nekoliko nezaboravnih dana u Francuskoj, gdje je uživala u društvu novog dečka, klavijaturiste Damira Muslića koji ju je, sudeći po objavama na društvenim mrežama, i zaprosio.

Novopečeni par je objavio nekoliko zajedničkih fotografija, ali ona ispred Ajfelovog tornja na kojoj poziraju s crvenim balonima zbunila je njene pratioce na Instagramu, zbog čega su mnogi pomislilia da je vjeridba pala baš u Parizu.

Crtež Ajše i Damira. Instagram

– Da li je rekla „da“ – stoji u opisu fotografija, među kojima se našao i Ajšin i Damirov crtež.

Nakon toga na njihovom profilu osvanula je i slika na kojoj poziraju ispred Mona Lize, čuvenog Leonarda Da Vinčija, ali i Ajšin komentar na Damirovo pitanje „da li je rekla da“.

- Ova na crtežu ili ja - pitala je Ajša, a momak joj odgovorio:

–Mislio sam na Mona Lizu.

Kako se poslije razvoda Ajša trudi da detalje iz privatnog života sačuva od očiju javnosti, ne bi čudilo ni da pokušava da prikrije i ovako važan korak u novoj vezi s Damirom.

Damir i Ajša. Instagram

- Momak mi je velika podrška u karijeri, samim tim što je duže u ovom poslu i što smo u isto vrijeme i saradnici, što bi se reklo drim-tim - rekla je nedavno za Grand i otkrila razloge zbog kojih je stavila tačku sa ocem svog sina Kana.

– Mi smo se razišli, nismo se svađali, prosto nije nam išlo. Najbitnije je da smo se u miru rastali i da smo sretni svako na svom putu. Ostali smo u prijateljskim odnosima, što smatram da je veoma bitno za dijete, zapravo najvažnije. Sada sam sretna i zadovoljna, za sebe kažem da sam uvijek zaljubljena. Nisam navikla na život bez ljubavi, mislim da je lijepo imati nekoga ko će biti oslonac, pogotovo u ovakvim trenucima – rekla je Ajša.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.