POSTIGLI DOGOVOR

Neočekivani obrt u brakorazvodnoj parnici: Slavni par se nagodio

Kristina Baumgartner je od Kevina Kostnera tražila 175.057 dolara mjesečno

Kristina Baumbartner i Kevin Kostner. Instagram

L. S. R.

20.9.2023

Čini se da je završila mučna brakorazvodna parnica Kevina Kostnera (Costner) i Kristine Baumgartner (Christina). Par se nagodio.

Prijateljski dogovor

-  Došli su do prijateljskog i međusobno dogovorenog rješenja svih pitanja koja se odnose na njihov brakorazvodni postupak -  stoji u saopćenju Kevinovog portparola, piše magazin "People".

Kristinini bliski prijatelji kažu da je ona ipak morala pristati na uvjete Kevina Kostnera.

- Nije imala drugog izbora nego pristati na ono što Kevin traži, jer je on imao svu moć i držao konce u rukama. Da je nastavila sa svojom borbom, na kraju bi ostala bez svega. Rekla je da je tako kako je i da joj neće nedostajati odlasci na sud kao ni neprospavane noći. Rekla je i da je za djecu to pobjeda, jer niti jedno dijete ne želi prolaziti kroz ovakvo što, a kamoli još kroz povećalo javnosti -  otkrio je Kristinin bliski prijatelj za "Daily Mail".

Šta je tražila

Kristina je od glumca tražila da joj Kostner plaća oko 175.057 dolara mjesečno kako bi njihovo troje djece moglo živjeti isti stil života sa svakim roditeljem. Baumgartner navodno tvrdi u dokumentima da djeca žive sa svojim tatom u kompleksu na plaži vrijednom između 65 i 95 miliona dolara i da putuju privatnim avionom dok su s njim na luksuznom odmoru.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.