UMALO DA SE IZUJE

Paparaco "Expressa" uhvatio Anu Nikolić: Zakasnit ću i na svoju sahranu

Komentirala kako joj je neudobno da hoda u štiklama po skadarlijskoj kaldrmi

Ana Nikolić. Foto: Slavica Danilović

20.9.2023

U utorak uveče paparaco “Expressa” zabilježio je nesvakidašnju scenu u poznatoj beogradskoj boemskoj četvrti Skadarlija kada je pjevačica Ana Nikolić, kako smo ustanovili, kasnila na rođendan svog frizera Borisa Obreškog.

Umjesto u 21 sat, ona je do Skadarlije stigla tek poslije 22.30. Kada je izašla iz automobila, na parkingu izvan zone Skadarlije, odmah je naišla na fanove koji su željeli sa njom da se slikaju, ona je pristala, ali uz pomalo negodovanja: 

- Kasnim, ljudi, na rođendan… Ja ću jednog dana zakasniti i na svoju sahranu.

Ana Nikolić - Avaz
Ana Nikolić - Avaz
Ana Nikolić - Avaz
Ana Nikolić - Avaz
Ana Nikolić - Avaz

Uz prijatelja koji ju je dovezao, pored Ane se našao i frizer Obreški, u želji da je dočeka, pa su zajedno krenuli uz Skadarliju, uz Anine stalne komentare kako joj je neudobno da hoda u štiklama po skadarlijskoj kaldrmi. U jednom momentu htjela je i da se izuje, ali je ipak odustala.

- Gdje si našao da zakazuješ rođendan u toj kafani, kad ima još toliko lijepih mjesta po gradu – kritikovala je Ana frizera stalno propitujući koliko još ima metara do restorana u kome se održava proslava na kojoj su, kako saznajemo, bile i Vesna Zmijanac, Ljupka Stević, Olja Bajrami, Milica Dabović, Suzana Perić…

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.