SVE JE NA SUDU

Nives Celzijus progovorila o zločinu nad njenom maloljetnom kćerkom

Internetom su kružile montaže za koje su neki lažno tvrdili da je na njima kćerka Nives i Dine Drpića

Nives Celzijus. Instagram

L. S. R.

21.9.2023

Nives Celzijus progovorila je o teškoj porodičnoj situaciji. Naime, prošle godine je javno odlučila ukazati na zločin koji je tad počinjen nad njenom maloljetnom kćerokom.

Slučaj prijavljen policiji

Internetom su kružile montaže za koje su neki lažno tvrdili da je na njima kćerka Nives i Dine Drpića. Slučaj je prijavljen policiji.

- Nemam svježih informacija, no prema posljednjima slučaj je preuzelo državno odvjetništvo te se trenutačno nalazi na sudu. Dino i ja otkrili smo stvarni identitet djevojke koja se nalazi na snimci, a za koju se tvrdilo da je na njoj naša tad 14-godišnja kći, te smo sve skupa prijavili policiji. 

Policija je razgovarala s djevojkom, koja je podnijela prijavu za neovlašteno širenje spornog snimka. Što se tiče zaštite naše kćerke to spada pod kazneno djelo zloporabe identiteta.

Pravda nikad neće biti zadovoljena

Pravda nikad neće biti zadovoljena jer nikad nećemo razotkriti sve počinitelje ovih djela, ali lakše je kad vidiš da se nešto poduzima, odnosno da policija i sistem pomažu i da će bar neki od njih biti kažnjeni i možda naučiti lekciju - rekla je sad Nives za Story.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.