HIT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

Viralna objava: Slika glumice kako slavi razvod obišla svijet

Kako je priznala, ne žali što je mlada stupila u brak, jer je u njemu uživala

Nikol Kidman. Instagram

O.T.

30.9.2023

Poznati glumci Nikol Kidman i Tom Kruz u braku su bili 11 godina, a onda su sve iznenadili objavom da se razvode.

Dugo se vjerovalo da je glavni razlog njihovog rastanka bio film "Širom zatvorenih očiju", na kojem su zajedno radili. Šuškalo se da se taj film preslikao i u njihov privatni život, pa je dolazilo do prevara, a i da se Tom pretjerano posvetio Sajentološkoj crkvi.

Ipak, Nikol je dvije decenije kasnije odbacila ove insinuacije.

-Nakon snimanja tih scena išli smo da vozimo go-kart trke. Iznajmili bismo cijelo trkalište za sebe i takmičili se do 3 ujutru. Ne znam šta bih drugo rekla. Možda nemam sposobnost da se osvrćem na naš odnos. Ili jednostavno ne želim - rekla je ona za Harper's Bazar.

Kako je priznala, ne žali što je mlada stupila u brak, jer je u njemu uživala.

-Bila je to sjajna veza, ali istekao joj je rok trajanja - otkrila je jednom prilikom.

Govorilo se da je Kidman zamjerala Kruzu i to što je vijest o razvodu pustio u javnost sam, bez prethodnog konsultovanja sa njom, a njihova djeca su se poslije razvoda roditelja priklonila ocu, dok sa majkom nisu u idelanim odnosima. Pričalo se da je i za to kriva sajentologija kojoj je Tom naklonjen, te su za njim krenula i djeca, prenosi Espreso.

Jedna fotografija Nikol Kidman nastala upravo nakon što je potpisala papire za razvod od Toma Kruza, i danas je viralna. Ona je iz kancelarije advokata izašla nasmijana i raširila ruke kao da želi da prigrli slobodu.

-Živite svaki dan kao da ste Nikol Kidman iz 2001. godine i upravo napuštate kancelariju svog advokata nakon razvoda od Toma Kruza - najčešći je komentar koji se može vidjeti uz ovu simpatičnu fotografiju.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.