TO DŽENTLMEN NE RADI

Sa milionske svadbe u Berlinu: Mile Kitić zgrozio postupkom prema Sandri Africi

Na svadbi u centru Berlina, koja je trajala više dana, prvo je zapjevala Selma Bajrami

Mile Kitić. Instagram

O.T.

3.10.2023

Najspektakularnije svadbe, bez sumnje, prave Romi gastarbajteri. Galantni su i prema pjevačima - za nastupe im daju desetine hiljade eura tako da im ne smeta kada moraju da pjevaju s kolegama sa kojima nisu u dobrim odnosima.

Tako su na jednoj svadbi od milion eura u Berlinu, gdje se na krovu hotela okretao vo na ražnju, zajedno nastupali Sandra Afrika i Mile Kitić koji su odavno na ratnoj nozi.

Sandra Afrika u Berlinu. TikTok

Na svadbi u centru Berlina, koja je trajala više dana, prvo je zapjevala Selma Bajrami, koja je napravila već na startu atmosferu za pamćenje, a bakšiš nijedan nije bio ispod 50 eura.

Mile Kitić na svadbi u Berlinu. TikTok

Sandra Afrika, koja je inače veoma tražena na romskim veseljima, i plaćaju joj više od 10.000 eura da im pjeva, je nastupila iza nje. Ono što je obilježilo ovo veselje jeste i Mile Kitić koji se isplazio Sandri Africi kad je stigao u salu.

@bozic.uros Svadba od milion evra u Berlinu 😳💶 #fyp #foryoupage #tiktok #balkan #svadbaodmilionevra #urosbozic #happytv #svadba #kuće #urosbozic #selmabajrami #milekitic #borkoradivojevic ♬ original sound - bozicuros

Na ovoj svadbi svirao je orkestar Borka Radivojevića koji važi za jedan od najkupljih orkestara i njihova cijena je od 15.000 do 20.000 eura.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.