ROMANTIKA SE IZGUBILA

Nije preljuba: Otkriven razlog ljubavnog brodoloma Sofije Vergare i Džoa Manganijela

Razvod je uslijedio nakon osam godina braka

Sofija Vergara i Džo Manganijelo. Instagram

O. T.

18.10.2023

Vijest da se poslije osam godina braka razvode Sofija Vergara i Džo Manganijelo iznenadila je cijeli svijet, a ovu odluku su javnosti saopštili putem zvaničnog saopćenja.

-Donijeli smo tešku odluku o razvodu. Kao dvoje ljudi koji se jako vole i brinu jedno za drugo, ljubazno molimo za poštovanje naše privatnosti u ovom trenutku dok prolazimo ovom novom fazom naših života.

Spekulacije o njihovom razvodu ne prestaju, a prema riječima izvora za strane medije, nije riječ o preljubi već o različitom stilu života.

Naime, izvori tvrde da je Džo neozbiljan, te najviše voli da se zabavlja i provodi vrijeme sa prijateljima.

-Džo je veliko dijete – voli da igra Dungeons & Dragons, voli video igre, filmove o superherojima, stripove, ide na koncerte, veliki je obožavatelj NFL-a. On juri zabavu - otkrio je izvor, pa dodao:

-Uvijek voli da bude napolju i jednostavno da se dobro zabavlja. I onda, kada je vrijeme za ozbiljnost i kada je vrijeme za posao, on uključi taj dio sebe, ali uvijek je spreman da živi punim plućima i izlazi napolje i samo se zabavlja i zabavlja.

Nakon što je romantika nestala, par je shvatio da ne može da se uskladi, te su donijeli odluku da se rastanu.

-Onda su, malo po malo, prestali da žele da budu zajedno i prestali su da se druže. Njihovi stavovi o svemu su bili potpuno različiti, a tako nešto je izuzetno iscrpljujuće za vezu - objasnio je izvor.

-Sada kad više nisu zajedno, lakše im je. Romantični dio njihove veze je gotov. Odvojili su se od nečega što je moglo da bude jako dobro - dodao je, piše Bright Side.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.