DETALJI VEZE

Džastin Timberlejk iznenađen: Britni Spirs otkrila njihovu dugo čuvanu tajnu

Britni objavila da ju je varao te da je abortirala s 19 godina jer on nije nije spreman biti otac

Slavni par je bio u vezi od 1999. do 2002. godine. Jeff Kravitz

Z. K.

21.10.2023

Džastin Timberlejk (Justin Timberlake) navodno je iznenađen činjenicom da je Britni Spirs (Britney Spears) otkrila detalje njihove veze. 

Naime, nakon što je Britni Spirs nedavno u javnosti otkrila da je bila trudna s Džastinom Timberlejkom, brojni mediji su pokušali kontaktirati njegove predstavnike za komentar.

Mnogo detalja

Međutim, Timberlejk je mislio da će njen abortus zavijek ostati njihova tajna. Izvor blizak pjevaču i glumcu rekao je za medije da on planira izbjeći govoriti o njihovoj vezi zbog straha da će ga njegove stare izjave "progoniti".

- Džastin je mislio da je odluka koju su donijeli bila njihova zajednička odluka i namjeravao je da o tome nikada ne govori i da to zauvijek ostane njihova tajna - rekao je izvor za medije.

Timberlejk očekuje da će Britni napisati mnoge detalje koje bi volio da su ostali tajna, a fanovi su već ogorčeni nakon što je Britni objavila da ju je varao te da je abortirala s 19 godina jer on nije nije spreman biti otac.

Javno izvinjenje

Slavni par je bio u vezi od 1999. do 2002. godine, a Timberlejk se nakon objavljivavanja dokumentarca "Framing Britney Spears" iz 2021. godine javno izvinio pjevačici zbog svog prijašnjeg ponašanja.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.