NALJUTILA GLEDAOCE

Srbijanska voditeljica šokirala izjavom: Druge majke kuhaju, a ja djecu vodim na Mikonos

Naime, Snežana je u emisiji "Blic žena" razgovarala o detaljima iz svog privatnog života

Snežana Dakić Mikić. Tik Tok

D. R.

21.10.2023

Srbijanska novinarka i voditeljica Snežana Dakić Mikić je tokom gostovanja u jednoj od televizijskih emisija naljutila gledaoce svojom izjavom i izazvala lavinu negativnih komentara.

Naime, Snežana je u emisiji "Blic žena" razgovarala o detaljima iz svog privatnog života.

Naime, u isječku kojeg je Blic objavio na svom TikTok profilu, Snežana je govorila o razlozima zašto ne kuha i zašto to druge žene rade.

@blictvofficial "Iz kuhinje sam uvek izlazila sa lakšim telesnim povredama" 😂 #blictv #blictelevizija ♬ original sound - Blic TV

- Jednom me dijete pitalo, kad je bila manja "Pa mama, sve mame kuhaju, pa zašto ti ne kuhaš?" Ja kažem "Je l' druge mame vode dijete na Mikonos na more?" Kaže "Ne vode" - ispričala je.

Zatim je nastavila.

-  Je l' vode druge mame djecu na modne revije u backstage? Pa, ne vode. Ja kažem, dobro, okej, hajde sad ću ja kuhati da ja njoj dokažem koliko ja brinem o njoj, pa da ona ne pomisli da... Stvarno svaki put sam iz kuhinje izašla s lakšim tjelesnim povredama - ističe.

Izjava srbijanske voditeljice je izazvala lavinu negativnih komentara na društvenim mrežama.

"Pomislih da je ova žena pametna ali ipak je glupa", Odavno veću glupost nisam čula", "Draži su meni grah i sarma nego Mikonos jednom u sedam dana", "Jadno", "Hvala mojoj mami što kuha", "Strašno", "Nemam komentar" - samo su neki od 300 komentara.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.