GLEDAJU I ŽENE I MUŠKARCI

Rita Ora u najkraćoj haljini na svijetu

Najelegantnije od svega na njoj bio je dugi crni kaput od pliša i satena

Rita Ora. Instagram

O. T.

13.11.2023

Holivudska zvijezda Leonardo Dikaprio proslavio je 49. rođendan i tom prilikom na svoju rođendsku zabavu pozvao brojne poznate ličnosti iz svijeta mode, glume, šoubiznisa… Neki su se pojavili solo, a drugi u paru.

Među njima je bila i slavna pevačica albanskog porijekla Rita Ora koja je kod Dikaprija došla sa a sa svojim 16 godina starijim mužem, režiserom i glumcem Taikom Vaititijem. Ni ovoga puta nije mogla da odoli da privuče pažnju paparaca i javnosti. Doslovno se pojavila u najkraćoj haljini na svijetu i nimalo nije marila za to! 

Rita Ora se odlučila za malu crnu haljinu koju svaka žena ima u ormaru, ali ne bilo kakvu. Njena je bila ekstremno kratka, toliko da je otkrivala crni donji veš, dok je korset imao sličnu “ulogu” – da istakne grudi. Najelegantnije od svega na njoj bio je dugi crni kaput od pliša i satena, dokle je imala crne salonke i naravno crnu “kofer” torbu. Njen muž se odlučio za dosta ležerniju kombinaciju, raskopčanu košulju i ležerne crne pantalone – baš one koje su se nosile devedesetih.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.