MILJENIK ŽENA

Damiano David ima novu djevojku

Par nije krio svoje emocije dok su šetali po plaži, što je izazvalo veliku pažnju javnosti

Damiano David. Instagram

O. T.

29.11.2023

Damiano David ne krije da je ponovo sretan u ljubavi, nakon što je okončao višegodišnju vezu!

Nedavne paparazzo fotografije Dove Kameron i Damiana Davida otkrile su javnosti da su njih dvoje zapravo par. Mlada pjevačica je viđena kako se ljubi sa 24-godišnjim Damianom na plaži Bondi u Sidneju, Australija, a fotografije su se brzo proširile društvenim mrežama. Par nije krio svoje emocije dok su šetali po plaži, što je izazvalo veliku pažnju javnosti.

Glasine o vezi Dove Kameron i Damiana Davida prvi put su se pojavile prije nekoliko sedmica kada je Dove viđena na koncertu Maneskina u Brazilu. Fanovi su takođe tvrdili da su ih vidjeli kako se ljube na jednoj zabavi u Los Anđelesu, dok su se paralelno širile špekulacije o njihovoj vezi. Damiano i njegov bend 'Maneskin' postali su svjetski poznati nakon pobjede na Eurosongu, a svoje koncerte održali su u Australiji, Novom Zelandu i sada su u Aziji, dok Dove vjerovatno radi na završetku svog nadolazećeg albuma 'Alchemical' u Sjedinjenim Državama.

Ova nova ljubavna priča na svjetskoj sceni izazvala je veliku pažnju javnosti, a fanovi su veoma zainteresirani za svaki detalj njihovog odnosa. Ostaje da vidimo kako će se njihova veza razvijati i da li će fanovi moći da prate njihove ljubavne korake u budućnosti.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.