ZVIJEZDA INSTAGRAMA

Haris Džinović o kćerkinom eksponiranju: Rekao sam joj da se ponaša pristojno

Ne miješam se u njen posao i njen odabir

Đina i Haris Džinović. Instagram/Express

O. T.

15.12.2023

Đina Džinović posljednjih godina stekla je veliku popularnost na društvenim mrežama, a sada je Haris Džinović otkrio šta zaista misli o kćerkinom eksponiranju.

Kako se Đina vrlo često nalazi u žiži javnosti, što zbog svog izgleda, što zbog posla kojim se bavi, nijedna njena objava ne prolazi nezapaženo.

– Ne miješam se u njen posao i njen odabir. Ja jesam upoznat u to, ali ona bi mogla da vam da neke eksplicitne odgovore i ono što tačno tražite – kratko je prokomentirao Džinović, a potom otkrio da li je nasljednici udijelio neki savjet kada je riječ o poslu:

– Savjete joj nisam davao, jer nemam iskustva u tom poslu, ali sam joj rekao da se ponaša onako kako treba, normalno i pristojno – istakao je pjevač.

Podsjetimo, kćerka pjevača Harisa Džinovića i modne kreatorke Meline Džinović priznala je svojim fanovima da obrađuje svoje fotografije u fotoshopu, te da zbog toga izgleda „savršeno“.

– Nisam ja „mršava“ samo baš dobro fotoshopiram, ali nisam ni debela iskreno. Šalim se, top sam, ali ne šalim se, mnogo se fotoshopiram. Nemam pojma ja kad hoću da smršam uzmem one ishrane što ti dostave za taj dan šta jedeš – odgovorila je na pitanje koje joj je postavila djevojka na Instagramu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.