JEDAN OD NAJLJEPŠIH

Bred Pit danas slavi 60. rođendan: Svi se pitaju u čemu je tajna njegove "vječne mladosti"

Promjenio svoj život nabolje

Bred Pit. Glamour UK

L. K. P.

18.12.2023

Jedan od najatraktivnijih muškaraca na svijetu Bred Pit (Brad Pitt) danas puni 60 godina. I sa 60 izgleda tako da se svi pitaju u čemu je tajna njegove "vječne mladosti".

Bred će sebi manje čestitati na svojoj bujnoj kosi, zgodnim crtama, a više na čovjeku kakav je postao, nakon njegovog ružnog razlaza sa Anđelinom Đoli (Angelina Jolie) prije sedam godina.

Nakon što je njegov navodni pijani, nasilni slom pred njegovom bivšom ženom i njihovo šestoro djece u privatnom avionu 2016. šokirao svijet slavnih, Bred je promijenio svoj život.

Više ne pije, jer je proveo 18 mjeseci u grupi Anonimnih alkoholičara u Los Anđelesu. Takođe je prestao da puši cigarete i marihuanu, i bacio se na, kako je rekao, terapiju koja mijenja život, dijelom zahvaljujući savjetima svoje bivše supruge Dženifer Aniston (Jennifer).

Posljednjih godinu je u vezi sa Ines de Ramon. Sa 30 godina, upola je mlađa od njega, ali prijatelji kažu da je „opuštena, smirena i srectna što je tu da ga podrži i samo se zabavlja“.

- Moji ciljevi u životu - rekao je Bred - sada su prilično jednostavni: da budem srectan i da ostanem zdrav. Imam prijatelje. Imam divnu djecu. Volim svoju kafu. Volim svoje pse. Nemam pritužbi.

U stvari, Bred tvrdi da je, uprkos tekućim problemima sa troje najstarije djece koje dijeli sa Anđelinom - što je nedavno dospjelo na naslovne strane nakon što se pojavila Paksova (Pax) objava na Instagramu iz 2020. koja ga naziva "užasnim ljudskim bićem“ - on više zadovoljan sada nego ikada ranije.


Bred Pit. people.com

U intervjuima je mnogo puta govorio o tome kako je promjenio svoj život nabolje.

Što se tiče njegovog svakodnevnog života, Bred više ne živi u raskošnoj, ultramodernoj kući u Los Anđelesu koju je kupio 1994. Umjesto toga, povukao se 300 milja u uspavani, priobalni grad Karmel u sjevernoj Kaliforniji, nakon što je nedavno potrošio prijavljenih 40 miliona dolara na utočište na litici.

To je nevjerovatno privatno mesto, koje je idealno za surfovanje, druženje oko vatre i, za Breda, meditaciju.

- Bred živi veoma jednostavnim životom - rekao je njegov prijatelj.

Dok holivudski hirurzi tvrde da izgleda "izuzetno netaknuto" za glumca iz Los Anđelesa, on je priznao da se pridržava teškog režima fitnesa - tegova, kardio aktivnosti, joge i plivanja - kako bi ostao u formi.

Tajna njegove vječne mladosti i seksualnosti je, prema riječima prijatelja, njegov novi čist, nekomplikovani život.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.