UTJEHU NAŠLA U KONCERTIMA

Brena na ivici suza zbog sinova: Pjevačica priznala da je sve više usamljena

U ovo doba godine njena porodična kuća na Bežanijskoj kosi bila je ispunjena djecom i prazničnom euforijom, dok je danas potpuno drugačija atmosfera

Lepa Brena. Instagram

Dž. H. M.

25.12.2023

Lepa Brena se prisjetila kako je nekada u ovo doba godine njena porodična kuća na Bežanijskoj kosi bila ispunjena djecom i prazničnom euforijom, dok je danas potpuno drugačija atmosfera.

To je tužno

– Kad vam djeca odu iz kuće i onda živite u tim nekim velikim kućama, gdje prolazite pored vrata gdje su nekad živjela vaša djeca, to je tužno. Pogotovo ovaj mjesec decembar, kada smo mi spremali poklone, gdje se kuhalo i spremalo svaki dan, gdje je bilo puno snijega, gdje se kitila kuća… Sada je sve to nekako prazno i ja sam našla utjehu u biznisu i koncertima – priznala je pjevačica.

Potom se sjetila nestašluka svojih sinova pred jednu Novu godinu usred zime.

– Bio je snijeg i puno paketića, kao i drugova naše djece. Klinci su rekli da odemo svi na bazen. Mene su tad gurnuli obučenu s džemperom i čizmama u vodu, sa svom tom garderobom. U početku sam nekako bila šokirana, jer ja to nikada ne bih uradila. A kad sam poslije vidjela koliko je to njima bilo smiješno i koliko im je to pričinilo radosti, rekla sam: “Što da ne?” Nekada čovjek sebi treba da da oduška – prisjetila se pjevačica.

Divan balans

Brena je iz svog dugogodišnjeg bračnog iskustva, dala savjet i Aleksandri Prijović i njenom suprugu Filipu.

– Za Filipa i Aleksandru imam savjet da uopšte ne obraćaju pažnju šta se piše. Veoma je važno da ne povjerujete u sve te hvalospjeve o sebi. Mi smo zvijezde samo nekoliko sati na toj sceni, a taj privatni život treba organizovati da imate jedan divan balans između tog vašeg profesionalnog i vašeg privatnog života – rekla je pjevačica.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.