NA METI KRITIKA

Kanje Vest objavio fotografije polugole supruge i poslao bizarnu poruku

Neki govore kako Bjanka sve više sliči na njegovu bivšu suprugu Kim Kardašijan

Bjanka Cenzori i Kanje Vest. The News International

D. R.

3.1.2024

Kanje Vest (Kanye West) vječito se nalazi na meti kritika, a ovaj put je možda pomjerio sve granice zbog niza fotografija polugole supruge Bjanke Cenzori (Biance Censori) koje je objavio na Instagramu.

Slavni reper postavio je tri fotografije, od kojih svaka ima više od milion lajkova te je poslao bizarnu poruku.

- Nema hlača ove godine - napisao je uz fotografiju na kojoj Bjanka pozira samo u gaćicama, a grudi je prekrila krznom.

Na sljedeće dvije fotografije pozirala je u crnom korzetu i minijaturnom gornjem dijelu kupaćeg kostima, a taj je stajling upotpunila visokim crnim čizmama.

S druge strane, Kanje je bio obučen od glave do pete u crno.

Mnogo je detalja zbog kojih Kanjea sada mnogi kritiziraju. Neki govore kako Bjanka sve više sliči na njegovu bivšu suprugu Kim Kardašijan (Kardashian), drugi su se pak osvrnuli na njene polugole outfite.

- Ona izgleda kao da je iz pornića i sve više sliči Kardašijankama", "Duplikat Kim Kardašijan", "Tretiraš je samo kao objekat", "Zašto Bjanka više sliči na Kim K. nego sama Kim?", "Pretvorio ju je u svoju bivšu", "Sliči mi na nekoga...", "Kunem se da sam mislio da je Kim", "Ovo je odvratno i nasilničko ponašanje", "Kanje, vrati se u crkvu", "Tretiraš je kao lutku, a ne svoju suprugu", "Nadam se da ti djeca ovo ne gledaju", "Ovo bi trebalo biti ilegalno" - komentiraju njegovi pratitelji.

Bjanka i Kanje već duže vrijeme iznenađuju svojim nesvakidašnjim modnim kombinacijama. Ona često ulicama prošeta u prozirnim najlonkama i topovima, a reper je većinom od glave do pete obučen u crno.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.