CRITICS CHOICE AWARDS

Ljudi oduševljeni reakcijom Rajana Goslinga na osvajanje nagrade: Stvorio je novi meme

Njegova urnebesna zbunjena reakcija ubrzo je postala viralna

Gosling i Robi iz filma Barbie. Instagram

M. Z.

15.1.2024

Sezona filmskih nagrada je u punom jeku, a jučer je održan popularni Critics Choice Awards u Barker Hangeru u Santa Moniki u Kaliforniji. Među nagrađenima ponovo se našao i film ''Barbie'', a osim što je dobio nagradu za najbolju komediju, nagrađena je i pjesma ''I'm Just Ken'' iz filma.

@dailymail Ryan Gosling's hilarious confused reaction to his Barbie track I'm Just Ken winning Best Song at the Critics Choice Awards went viral on Sunday. #fyp #imjustken #ryangosling #criticschoiceawards #meme ♬ original sound - Daily Mail

Pjesma o tužnom životu Kena koji nikako ne može doprijeti na mjesto koje zaslužuje u Barbie svijetu donosi i razna prenesena značenja, a vrijednost ovih zaraznih stihova prepoznali su kritičari američko-kanadskog društva (CCA) te pjesmu nagradili pobjedom u kategoriji najbolje pjesme.

Međutim, nakon što je pročitano da je pjesma osvojila nagradu, izvođač pjesme i zvijezda filma Rajan Gosling (Ryan) nije mogao vjerovati. Njegova urnebesna zbunjena reakcija ubrzo je postala viralna, a čini se da će uskoro postati i meme.

"Stvorio je novi meme", "Bio je zbunjen kao i mi", "Još se smijem ovom izrazu lica", "On je pravi Ken", "Probudi se, stigla je nova reakcija Rajana Goslinga", bili su samo neki od oduševljenih komentara na glumčevu reakciju na društvenim mrežama, piše Index.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.