VOLI MLAĐE

Šokirala javnost: Imam 56 godina i spavam samo s 20-godišnjacima

Elajna St. Džejms kaže da joj je dosadio seks sa starijim muškarcima

Elajna St. Džejms. Instagram

L. S. R.

23.1.2024

Elajna St. Džejms (Elaina James,  56) privukla je pažnju javnosti nakon što je javno progovorila o tome da će izlaziti samo s muškarcima koji su u svojim 20-ima. 

Kaže da joj je dosadio seks sa starijim muškarcima. Još prije četiri godine po prvi je put bacila oko na mlađe tipove, nakon što je otkrila da muškarci njezinih godina jednostavno ne mogu pratiti njene želje i potrebe u krevetu.


Tako njen najnoviji dečko ima samo 23 godine, a razlika među njima je 33 godine. Na Instagramu je objasnila zašto više nikada neće izlaziti sa starijim muškarcem, a ta kontroverzna snimka prikupila je više od 27.000 pregleda.

- Izlazit ću samo s dečkima u 20-ima. Prije nekoliko mjeseci našla sam si 23-godišnjeg ljubavnika. U prošlosti sam bila s muškarcima koji su bili mlađi od mene, ali ovaj je do sada najmlađi. Volim njegov dječački dobar izgled, slatko ponašanje i vitalnost. On je tako pozitivan, opušten, ima sjajno tijelo i puno kose. Za razliku od starijih muškaraca, mladići imaju sjajna tijela. Na nekim su dijelovima mekani, a na drugima baš i ne... - poručila je između ostalog.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.