BEOGRAD

Novi detalji sa suđenja između Dragana Bjelogrlića i Predraga Antonijevića

Ja sam mu prišao, zgrabio sam ga i pali smo na pod, nakon čega smo se guškali na podu

Dragan Bjelogrlić. Nova.rs

S. Čengić

24.1.2024

U Prvom osnovnom sudu u Beogradu nastavljeno je suđenje glumcu i reditelju Draganu Bjelogrliću povodom optužbi za nasilničko ponašanje prema reditelju Predragu Antonijeviću koje se desilo 2021. godine.

Ono što je danas zabilježeno je priznanje, prvi put, Antonijevića da je i on skočio na Bjelogrlića nakon čega su obojica pali na pod.

Sukob između Antonijevića i Bjelogrlića se dogodio u hotelu "Ambasador".

- Nakon što me je udario u predjelu lijevog oka, nastavio je da me vrijeđa i da mi prijeti. Ja sam mu prišao, zgrabio sam ga i pali smo na pod, nakon čega smo se guškali na podu. Poslije toga su nas razdvajali - rekao je Antonijević na suđenju.

Predrag Antonijević. Nova.rs

Ovaj iskaz Antonijevića prokomentarisao je i advokat Jugoslav Tintor nakon suđenja.

- Danas smo imali priliku da čujemo Antonijevića koji je tri sata odgovarao na naša pitanja i u detalje smo raščlanili pojedinosti tog događaja i konačno je izašlo na vidjelo ono što je bitno, a to je da on nije žrtva kako se predstavlja već i da je on nasrnuo u jednom trenutku na Bjelogrlića, što ovom slučaju daje novu dimenziju i pokazuje da je to bio uzajaman obračun, a ne kako se predstavljalo da Bjelogrlić tuče Antonijevića koji se samo brani. On je danas potvrdio da je Bjelogrlića zgrabio, što je prvo javno priznanje navodne žrtve Gage Antonijevića - istakao je advokat Jugoslav Tintor za Nova.rs.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.