ŠTA VI KAŽETE?

Širi se urnebesna šala o izgledu i godinama Jelene Rozge: "Ona je misterija svemira"

Godinama se mnogi ne prestaju čuditi njenom izgledu jer se čini kao da ona - uopće ne stari

Instagram

D. H.

31.1.2024

Jelena Rozga jedna je od najuspješnijih hrvatskih zvijezda, a osim muzičkom talentu, godinama se mnogi ne prestaju čuditi njenom izgledu jer se čini kao da ona - uopće ne stari. Sada se na internetu pojavila šala o tome, a nasmijala je i samu pjevačicu.

Priča o Jeleni Rozgi. Instagram Screenshot

"Jelena Rozga misterija univerzuma. Kunem vam se kad sam imao 12-13 godina, ona je imala 35-40 i bila top. Sad ja skoro imam 40, a onda i dalje 35-40 i top", netko je napisao na X-u i objava je postala viralna, a podijelila ju je i Rozga na Instagramu.


Jedna od najpopularnijih pjevačica na ovim prostorima

Inače, Rozga ima 46 godina. Rođena je 23. kolovoza 1977. godine u Splitu. Ljubav Jelene Rozge i pozornice počela je baletom, a plesa se odrekla 1996. godine, kada je na mjestu pjevačice "Magazina" zamijenila Danijelu Martinović.

Prvi veliki hit s "Magazinom" - "Suze biserne" otpjevala je iste godine. Bilo joj je samo 19 godina. S "Magazinom" je nastupala punih 10 godina. Bend je napustila 2006. godine, kada je započela samostalnu karijeru.

Ubrzo je postala jedna od najtraženijih i najpopularnijih pjevačica na ovim prostorima. Za hit "Bižuterija" 2011. godine dobila je Porina u kategoriji Hit godine, što je u to doba izazvalo negodovanje u muzičkim krugovima.

Međutim, nije dugo trebalo da i kolege prihvate njen uspjeh. Koliko obožavatelja Rozga ima, najbolje ilustrira podatak da je u aprilu ove godine napunila beogradsku Štark Arenu. O ljubavnom životu Jelene Rozge nikada se nije previše znalo.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.